Last news in Fakti

13 Юни, 2014 12:13 1 426 0

Як купон за July morning на Витоша

  • july morning-
  • витоша-
  • july

Един алтернативен начин да посрещнете утрото на 1 юли далеч от морския бряг

За втора поредна година през нощта на 30-ти юни срещу 1-ви юли всички любители на рок музиката, природата и красивите изгреви ще могат да посрещнат July Morning на Витоша.

Събитието ще се проведе пред хижа Алеко. Все още не е ясно кои групи ще свирят тази година на купона. Цяла нощ ще има DJ, който да поддържа настроението, а сутринта ще прозвучи и така популярното парче на Юрая Хийп “July morning” .

Хижа „Алеко” ще бъде отворена и посетителите ще могат да си наемат стая за почивка.

Ако времето позволява, любителите на екстремните приключения ще могат да изкачат Черни връх с планински водач по определен маршрути.

Най-вероятно и тази година от общината ще пуснат извънредна автобусна линия до Алеко и обратно, а кабинковият лифт ще работи.

През нощта срещу 1-ви юли миналата година  на Алеко се  качиха ентусиасти от три поколения, за да видят изгрева на слънцето на гребена на планината и да прегърнат светлината в първото утро на настъпващия месец. Цяла нощ Д2, Тома и Денис Ризов забиваха и поддържаха доброто настроение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА