Last news in Fakti

5 Юни, 2014 12:32 1 508 0

Втори July morning ще има на Витоша

  • july-
  • витоша-
  • july morning

За търсещите екстремни приключения е предвидено изкачване на Черни връх

Предстои втори July Morning 2014 на Витоша, научи Факти.бг от организаторите. Миналата година това беше първото по рода си събитие, което се проведе извън пределите на морските курорти. 

Посрещането на изгрева в планината ще се случи на 30 юни срещу 1 юли 2014 г. на Алеко. Все още не е обявено кои групи ще забиват на Витоша.

Вход за събитието няма.

До сутринта ще има и DJ, който по време на изгрева около 5.50 ч. ще пусне популярното парче July morning на "Юрая Хийп". Хижа „Алеко" ще бъде отворена цяла нощ и ще може да се използва от посетителите.

За търсещите екстремни приключения е предвидено изкачване на Черни връх с планински водачи по определени от тях маршрути. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА