Отидете към основна версия

37 788 41

Илиян Василев: Корабът потъва и Пеевски и сие се спасяват отделно

  • пеевски-
  • корупция-
  • кораб

Ех, Борисов, Борисов – казах, че грешиш много с Гешев

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

”Правителството трябва да си замине с всички. С всички!” Тъй като според прокуратурата това е съставомерно послание, предлагам да го споделим максимално като знак на съпричастност към Биволъ и ТАД Груп.

Ех, Борисов, Борисов – казах, че грешиш много с Гешев.

Това коментира във „Фейсбук“ Илиян Василев.

Сега Пеевски мина в сянка, дори Гешев мина в сянка и спецпрокурорите изведоха на преден план, че преследват „ТАД Груп“ и „Бивол“, очевидно по твоя заръка, защото за правителството става реч, не за прокуратурата. Не заради Пеевски и Цацаров, а заради тривиално изречение, което ако беше дошъл на протестния митинг щеше да чуеш в най-различни варианти.

Пак Пеевски остана в сянка.

Какво заключение мислиш ще си направят западните и българските медии, и най-вече гражданите като сложат една до друга новината за обвинение заради "правителството трябва да си замени с всички", заповедта за разпит на Наско Чобанов и заканите за преследване на „Бивол“.

Много просто, че ти си дал заповедта. И като гледам какво става и в твоята партия - в Русе, излизането на депутата - май и в самата ти партия вече започнаха да се разграничават.

Горе от ума - да не те мъча - от Грибоедов е - значи "от ума си тегли". Корабът потъва и Пеевски и сие се спасяват отделно.

Защитавай си Пеевски. Продължавай. И Гешев.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 117 гласа.

Свързани новини