Отидете към основна версия

2 695 4

Корман Исмаилов: ДПС ще получи голям шамар от избирателите си

  • дпс-
  • избиратели-
  • октай енимехмедов-
  • корман исмаилов
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Очаквам на изборите Доган и ДПС да получат един голям шамар от избирателите си. Това заяви в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия председателят на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов, който през 2011 година беше изгонен от редиците на ДПС.

„Доган се оттегли като председател и сдаде властта на Лютви Местан, за да се предпази от този шамар”, коментира Исмаилов. Според него ДПС е имала претенциите да защитава правата на всички български граждани, но в момента партията е в изолация.

„Много от учредителите на партията сега са разочаровани и оттеглиха подкрепата си”, заяви Исмаилов. Той очаква още активисти и избиратели да се отдръпнат от ДПС.

Що се отнася до разправата над Октай Енимехмедов, който беше пребит от делегатите на конференцията на ДПС, след като заплаши Ахмед Доган с пистолет и бе неутрализиран, Корман Исмаилов я определи като "резил".

"Ако нападателят беше етнически българин, не искам да си мисля какъв опит за разделение щяха да направят от движението", добави той.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини