Last news in Fakti

22 Януари, 2013 09:48 2 686 4

Корман Исмаилов: ДПС ще получи голям шамар от избирателите си

  • дпс-
  • избиратели-
  • октай енимехмедов-
  • корман исмаилов
Корман Исмаилов: ДПС ще получи голям шамар от избирателите си - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Очаквам на изборите Доган и ДПС да получат един голям шамар от избирателите си. Това заяви в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия председателят на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов, който през 2011 година беше изгонен от редиците на ДПС.

„Доган се оттегли като председател и сдаде властта на Лютви Местан, за да се предпази от този шамар”, коментира Исмаилов. Според него ДПС е имала претенциите да защитава правата на всички български граждани, но в момента партията е в изолация.

„Много от учредителите на партията сега са разочаровани и оттеглиха подкрепата си”, заяви Исмаилов. Той очаква още активисти и избиратели да се отдръпнат от ДПС.

Що се отнася до разправата над Октай Енимехмедов, който беше пребит от делегатите на конференцията на ДПС, след като заплаши Ахмед Доган с пистолет и бе неутрализиран, Корман Исмаилов я определи като "резил".

"Ако нападателят беше етнически българин, не искам да си мисля какъв опит за разделение щяха да направят от движението", добави той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полиция

    1 0 Отговор
    Точно така вън на ДПС от политиката тази партия само вреди на България щото имат вътрешни проблеми между тях си а го изкарват едва ли не че другите са им виновни затва нямат място в България!!
  • 2 тх-ранец

    1 0 Отговор
    дпс е нещо като турска версия на пп атака. Както Волен го е грижа за българите така и Доган/Местан за турците...демек никак, всеки гледа да се облагоденства.
  • 3 Коко

    1 0 Отговор
    Вън политическите скачени съдове ДПС и АТАКА, клонинги на ДС!
  • 4 ГОСТ

    0 0 Отговор
    като чета Корман, ами то изказването повече прилича на пожелание или по точно мечта, но май неосъществима ....