Отидете към основна версия

9 260 82

Кои са предателите?

  • боян атанасов-
  • тошко йорданов-
  • има такъв народ-
  • предатели

Хората излъгали и предали над 2,5 милиона българи търсят под вола теле

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Като слушам Тошко и ми иде да ушия един гоблен. Другите били предатели!!! А не са ли най-долни предатели хората, които излъгаха и предадоха над 2,5 милиона българи? Които гласуваха положително на инициирания точно от тези предатели референдум и на двата следващи парламента не чухме и една дума от тях кога и как смятат да реализират темите от референдума. За тези, които не са в течение на нещата искам да направя уточнението, че партия ИТН се създаде с основна цел реализиране на въпросите от референдума. А те не са някакви си прости въпроси, които случайно или не са получили огромна подкрепа.

Тези въпроси и основно смяната на пропорционалната система с мажоритарна в два тура са основата - първата крачка, която ще ни даде шанс да сменим системата, да имаме някакъв контрол върху партиите, да избираме качествени нови хора от които ще очакваме и изискваме да направят истинските реформи и в съдебната система, и в здравеопазване, образование и навсякъде където е необходимо.

И сега хората излъгали и предали над 2,5 милиона българи да търсят под вола теле и държейки се просташки и нагло към всички останали да ги наричат предатели, не знам как се нарича. Същите тези хора изгориха всички мостове, проиграха всички козове, които имаха, демонстрираха некадърност, неадекватност и всякаква връзка с реалностите. Просто нямам думи и се хващам за гоблена. Предстои шоу!


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 96 гласа.

Свързани новини