Отидете към основна версия

10 750 217

Насилие с марка ГЕРБ

  • побой-
  • насилие-
  • полиция

Оковани зад гърба ръце и нахвърляни по жълтите павета пред самия кабинет на Бойко Борисов

Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Брутални, нечовешки, жестоки... Дайте на помощ още епитети и сравнения, с които да опишем полицейското насилие над беззащитни младежи и девойки от протестите миналата година.

Това коментира Владимир Танев.

Оковани зад гърба ръце и нахвърляни по жълтите павета пред самия кабинет на Бойко Борисов. Жалко че видео камерите не са записали и звуците на пребитите. Диалозите щяха да бъдат незабравими. Удари с палки по голи тела. Ритници с кубинки в областта на бъбреците. Един изверг в униформа хваща окованото тяло на момче и го хвърля като чувал с картофи върху тялото на друг. Както са правили в Освиенцим. Друг мъжага гали по главата разсъблечено по сутиен момиче.

Трети пък снима с телефон девойката. После ги натикват като овце в полицейска камионетка. А вътрешният министър, който тогава е пратил сатрапите си в униформи, днес се подхилква мазно в пленарната зала. Гавра с човешкото достойнство, насилие с марка ГЕРБ. И тези хора пак се гласят да ни яхнат. За да довършат побоищата под колоните на Министерски съвет.

Шапки долу пред Николай Хаджигенов. Благодарение на неговата енергичност и всеотдайност бруталните кадри видяха бял свят. Моето горещо желание е всички телевизии да ги излъчват нон-стоп. Дано слепците прогледнат.

Апропо, липсва ми коментара на Слави Трифонов за кадрите...


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 155 гласа.

Свързани новини