Отидете към основна версия

4 718 33

Спецов лъже неубедително, но уверено, защото има гръб

  • явор дачков-
  • румен спецов-
  • данъчни-
  • фирми-
  • измами

И този гръб не е само на Асен

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От пиарското интервю на Румен Спецов за бТВ разбрах следното: Той е специалист по данъчни измами, писал е закона за зърнопроизводителите, познава логиката и политиката на данъчните, както и предишния собственик на фирмата за търговия със зърно, която е купил и която се оказва с 1 млн. лева задължения, защото не се сметяло така, а иначе. После я продал на подставено лице по старата схема на измамниците, защото купувачът сам го потърсил да му я продаде за левче.

За другите обяснения не е времето сега и някой ден ще обясни. Излъчването и изказа му са на съдържател на ресторант от малък град, на когото се е разминала ревизията. Или на нападжия, който яде без пари в ресторанта на малкия град цял живот, защото е от НАП. Познава и двете страни на барикадата и това му е експертизата.

Лъже неубедително, но уверено, защото има гръб и това не е само гърба на Асен. Дисциплинирал се е във фитнесите на Дубай и е поставен начело на НАП (който е напуснал преди години), за да помогне на едни играчи да сменят други. Човек с характер и амбиция, на когото не му пука за истината, а за постигането на целта.

Тяхната, а не нашата цел. Някои от нас много пъти сме гледали този пошъл театър, за да му се връзваме. Това не означава, че предишните ми харесват, а само, че сегашните не струват. Впрочем Борисов тук е прав - по времето на Асен Василев и Спецов контрабандата отново тръгна рязко нагоре. Дали поради либерализацията на властта и контрола или по други причини няма голямо значение.

Впрочем - лъжите за заплахи и мъжественото сключване на вежди между сближените очи издават все пак ниско ниво. И от неговото интервю, както от интервютата на Кирил и Асен не остава нищо след като приключат. Нито дума, нито мисъл.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 56 гласа.

Свързани новини