Отидете към основна версия

5 953 92

Ако БСП иска да оцелее като партия, да не участва в правителство, доминирано от ПП

  • бсп-
  • оцелее-
  • партия-
  • правителство-
  • доминирано-
  • пп-
  • не участва

Кирил и Асен имат нужда от БСП, защото така партията ще бъде социалното смокиново листо, зад което ще се крият личните  интереси на харвардските оптимисти, казва журналистът Петър Волгин

Снимка: bTV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако БСП иска да оцелее като партия, в никакъв случай не трябва да участва в правителство, доминирано от политическия стартъп ПППП. По всичко личи, че кабинетът на Кирил и Асен ще заложи на неолибералната адженда. Ще облекчават условията за правене на бизнес на "модерните" бизнесмени като онези с фотоволтаиците, а иначе ще продължат да ни разказват басните за това колко неистово се борили за постигане на "нулева корупция".
Това коментира на страницата си в социалната мрежа журналистът Петър Волгин след вчерашната оставка на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Той написа още:

Кирил и Асен имат нужда от БСП, защото така партията ще бъде социалното смокиново листо, зад което ще се крият личните интереси на харвардските оптимисти. Така ПППП ще лъже обществото, че мисли за хората на наемния труд и за социално слабите. А междувременно ще предадат българската позиция за Македония. Защото за тях държавата е фирма. Ще изчислят, че няма печалба в защитата на историята и ще продадат българския интерес. Даже ще се похвалят, че и печалба са генерирали. Защото за бизнеса най-важна е печалбата. И в нейно име са позволени всякакви предателства. БСП не бива да е част от всичко това. Ако иска да я има.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 83 гласа.

Свързани новини