Отидете към основна версия

5 015 22

Гръцката азбука по всяка вероятност няма да стигне

  • божидар чеков-
  • коронавирус-
  • медицина-
  • общество-
  • имунна система

Последният пореден вариант още не е кръстен

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Alpha, Beta, Gamma, Delta и Omicron, по силата на обстоятелствата станаха символи използвани от лабораториите от цял свят за идентификацията на вирусите и техните варианти. Последният пореден вариант още не е кръстен защото се явява нещо като смес от Делта и Омикрон. Разпространява се с невиждана до сега бързина, но изглежда по-малко смъртоносен. Изследователите са го засекли предимно в Индия и отчасти в Дания. Наричат го засега B.A.2
Прави впечатление, че огнищата където пламва вируса COVID 19 не са в Швейцария или Люксембург, а в Африка и Азия. Най-вече в страни където хигиената на живот и медицинската профилактика са коренно различни от европейските.

В Индия например хората се къпят в компанията на "Свещени крави", в "Свещени реки", в които се изсипват всички видове помии и отпадъци. Здравословните проблеми, които възникват се считат за "Божа работа". В Южна Африка печално известният СПИН върлува от няколко десетилетия.

Тази болест действа върху имунната система, като направо я унищожава. В последствие преболедувалите или боледуващите от СПИН не оказват никаква имунна съпротива на заразата и я разпространяват във всичките нейни варианти и мутации.

Управляващите на тези две страни, вместо да предприемат строги мерки срещу религиозните предрасъдъци на едните и необузданите сексуалните пориви на другите, започнаха да упрекват развитите страни в егоизъм.

"Богатите" пазели ваксините за себе си и не ги давали на "бедните"! "Богатият Север" срещу "Бедния Юг" е димна завеса, която корумпираните режими на бившите колонии редовно раздухват, за да прикрият милиардите, които прахосват в покупки на оръжие. Индия и Южна Африка са между първите в света купувачи на самолети, подводници и бронирани машини.

А на пазара на оръжие изборът винаги зависи от дебелината на "плика".

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 31 гласа.

Свързани новини