Отидете към основна версия

5 650 57

Съмнителният вкус на влюбените от Киев

  • зеленски-
  • украйна-
  • руска агресия-
  • божидар чеков

Този репортаж предизвиква вълна от неодобрение

Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Американското списание VOGUE предостави страниците си на Олена и Володимир Зеленски по случай шестте месеца война в Украйна.

Това коментира във "Фейсбук" Божидар Чеков.

Този репортаж предизвиква вълна от неодобрение, която заля мрежата на интернет. Причината е контраста между реалността на случващото се на фронтовата линия и кадифения комфорт на двореца "Марински", в който е реализирана фото сесията.

Изрази като "в очакване на победата" произнесени неколкократно от двойката "влюбени" правят впечатление, че позьорите от президентския дворец са "отнесени от вихъра". Че тези хора изобщо не си дават сметка за жертвите, които падат всекидневно под руските бомби и милионите украинци, скитащи немили недраги из Европа.

Особено кухо звучи интервюто, което президентшата Олена Зеленска дава на журналиста Рашел Доналдо. В него тя казва: "Моята мисия е много трудна, защото чувствам върху рамената си тежестта на отговорността."

Интересна ще бъде реакцията на украинските бежанци, след като се запознаят с репортажа публикуван от американското списание.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 81 гласа.

Свързани новини