Отидете към основна версия

8 333 56

Кодово име „Меси“! Къде е Меси?

  • меси-
  • борисов-
  • горанов-
  • дилов-
  • биков

България си има Меси в това отношение и това съм аз, каза Борисов

Колаж: Факти бг
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всички очакваха Меси. Всички искаха Меси. Всички се надяваха на Меси. Дори самият Меси каза, че е месията Меси и че само той може да извади футбола, разбирай България, държавата, народа, от кризите, от тежката зима, от инфлацията, да намали цените на горивата, да напълни трапезите за Коледа.

Какво чухме в последните дни – правим само препратка с провеждащото се Световно първенство по футбол в Катар, защото нали и политиците ни гледат футбол, че и разбират от него. И какво чухме… От звучни по-звучни дитирамби от сравнения между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и аржентинския национал Лионел Меси, който води уверено Аржентина с капитанската лента.

Кодово име „Меси“!
В телевизионно интервю през уикенда Владислав Горанов бе попитан кой ще бъде премиерът, посочен от ГЕРБ, а той каза: "… когато имаш Меси в отбора си, не търсиш Анхел ди Мария".

В друго тв студио Тома Биков изрецитира същото - "… след като имаме Меси в отбора, би било глупаво да го държим на резервната скамейка".

Любен Дилов-син също заложи, че премиер трябва да бъде Борисов.

И така стигаме до Борисов, на който явно му допадна сравнението с аржентинеца и обяви: "Още не е узрял политическият ни елит. И Меси е на 31 г., но като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение и това съм аз.“

Меси не е на 31 години, но това са подробности. (б.р.- роден на 24 юни 1987 г. в Росарио, Аржентина - възраст 35 години)

И днес при президента за всеобща изненада като кандидат за премиер, за да вземе мандата, отива проф. Николай Габровски – невероятен лекар в „Пирогов“.

Къде е Меси?

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 67 гласа.

Свързани новини