Отидете към основна версия

11 422 99

Любомир Аламанов: Новият рекорд на Слави

  • слави трифонов-
  • медия

Трифонов успя да зачертае целия обем публично доверие и репутация, които беше натрупал от десетилетия. Край. Няма го. Това е, казва медийният експерт

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Слави Трифонов постави нов рекорд. Само за година и половина от "любимеца на масите", страшилището за политици, правещия референдуми, печелещия избори, сформиращия правителства... той изпадна до нивото на най-презряните публични фигури.

- Вече даже няма значение дали изпълнява поръчка или не.

- Вече даже няма значение дали в главата му е каша как точно функционира света и обществото.

- Вече даже няма значение дали има правилна идея какво му е мястото в политическия и обществен живот.

Единствено има значение, че успя да зачертае целия обем публично доверие и репутация, които беше натрупал от десетилетия.

Край. Няма го. Това е.

Фразата, която приписват на Трифонов, „Някои хора остаряват като катедрали, а други – като цървули”, на практика е на писателя Момо Капор. И изглежда напълно релевантна за ситуацията.

А начинът, по който герберските младежи се включиха в персоналната атака срещу Лена Бориславова е срамен и демонстрира нивото на партията им. Ама то май не е за учудване...

И като се вижда какви хора одобряват акцията на Трифонов, спокойно може да се каже, че консервативният патриотизъм се изражда в комплексарски феодален вождизъм, в който насилието е основен инструмент, а жената трябва да си знае мястото до печката и да не си позволява нищо друго. Срамно!

Идват избори. Мислете. Оставете закостенелите динозаври в миналото. Те не могат да ви поведат към бъдещето.

(текстът е от фейсбук страницата на автора)

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 180 гласа.

Свързани новини