Отидете към основна версия

6 578 27

Тити при Тото – фар срещу коса, сделката за изневяра…

  • тити папазов-
  • тото-
  • дарина-
  • стара загора-
  • георги-
  • георгиев-
  • интервю

Или как се плаща данък „обществено мнение“

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Интервю на баскетболния треньор Константин Папазов, известен като Тити, пред Тото от „Скандау“ породи истинска сензация. Тити разказва как през 1995 година е подстригал момиче, защото му изневерила. Имали сделка – ако тя му изневери, ще я подстриже. Ако той ѝ изневери, тя ще му счупи фаровете на колата. Доста съизмерим облог, но както и да е. Дадена дума.

Това интервю е от преди 4 месеца. И толкова време то седи в профила на Тото.

Сега точка №1 в дневния ред на обществото е трагедията с нарязаната Дебора от Стара Загора, която е шита с 400 шева. Виновникът е Георги Георгиев и е в ареста. Но той освен нарязването, я е ѝ подстригал.
Та подстригването става общият елемент между двата случая.

И понеже нежеланото подстригване си е насилие, преди дни Тити Папазов се извини за казаното: "Тъпа постъпка, виновен съм!"

А темата на домашното насилие също е №1 в устата на обществото.
Заради това интервю, спонсори изоставиха Тото, Тити за пореден път си посипа главата с пепел, защото съгрешил…

"Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам!" Това са думи на Тити, защото, когато подстригвал момичето, то викало, а на вратата дошъл съсед, за да види какво става.

При тези думи цялата публика, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни аплодисменти. Може би точно тези изблици на смях някак не се вписват днес.

Преди 4 месеца, тази история е била смешна. След трагедията в Стара Загора, става тъжна. На това му се казва промяна на мирогледа според обстоятелствата. Та въпросът е, ако Георги не беше подстригал Дебора, дали интервюто на Тити щеше да бъде свалено от профила на Тото? Данък „обществено мнение“, нали.

Иначе всеки си плаща за грешките - защото човек предполага, а Господ разполага.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 34 гласа.

Свързани новини