Last news in Fakti

10 Август, 2023 09:01 6 545 27

Тити при Тото – фар срещу коса, сделката за изневяра…

  • тити папазов-
  • тото-
  • дарина-
  • стара загора-
  • георги-
  • георгиев-
  • интервю

Или как се плаща данък „обществено мнение“

Тити при Тото – фар срещу коса, сделката за изневяра… - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Интервю на баскетболния треньор Константин Папазов, известен като Тити, пред Тото от „Скандау“ породи истинска сензация. Тити разказва как през 1995 година е подстригал момиче, защото му изневерила. Имали сделка – ако тя му изневери, ще я подстриже. Ако той ѝ изневери, тя ще му счупи фаровете на колата. Доста съизмерим облог, но както и да е. Дадена дума.

Това интервю е от преди 4 месеца. И толкова време то седи в профила на Тото.

Сега точка №1 в дневния ред на обществото е трагедията с нарязаната Дебора от Стара Загора, която е шита с 400 шева. Виновникът е Георги Георгиев и е в ареста. Но той освен нарязването, я е ѝ подстригал.
Та подстригването става общият елемент между двата случая.

И понеже нежеланото подстригване си е насилие, преди дни Тити Папазов се извини за казаното: "Тъпа постъпка, виновен съм!"

А темата на домашното насилие също е №1 в устата на обществото.
Заради това интервю, спонсори изоставиха Тото, Тити за пореден път си посипа главата с пепел, защото съгрешил…

"Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам!" Това са думи на Тити, защото, когато подстригвал момичето, то викало, а на вратата дошъл съсед, за да види какво става.

При тези думи цялата публика, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни аплодисменти. Може би точно тези изблици на смях някак не се вписват днес.

Преди 4 месеца, тази история е била смешна. След трагедията в Стара Загора, става тъжна. На това му се казва промяна на мирогледа според обстоятелствата. Та въпросът е, ако Георги не беше подстригал Дебора, дали интервюто на Тити щеше да бъде свалено от профила на Тото? Данък „обществено мнение“, нали.

Иначе всеки си плаща за грешките - защото човек предполага, а Господ разполага.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фигаро

    18 2 Отговор
    тити е севилския бтъснар
  • 2 Алфа херинга

    31 17 Отговор
    Еми имали са договорка хората. Ако той и беше изневерил и тя му беше счупила фаровете, едва ли някой щеше да го прави на въпрос.

    Коментиран от #21

  • 3 Сила

    48 1 Отговор
    99% простаци...... това е територията, и по зле ще става не заблуждавайте
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ННН

    18 2 Отговор
    Калинка, се си ли се сетил малко късно да коментираш тази история ...
  • 6 Всъщност

    13 6 Отговор
    Коса срещу фар - тъжен манталитет на евроатлантическото поколение ! Ценности !?
  • 7 Aлфа Bълкът

    15 16 Отговор
    95г ако ти счупят фаровете на опела, иди ги търси и поръчвай. Аз тия години съм бил малък, ама в 10г Опел да се качиш, беше все едно S класа нова сега.
    Наистина облогът е несъизмерим. Части за опела няма, ама всяка втора баба имаше плитки да продава.

    Коментиран от #10

  • 8 Аз този Тото

    17 2 Отговор
    Него гледам или слушам за това интервю разбрах едва след като се вдигна шум ! Предполагам, че има много хора като мен са разбрали за случилото се по-късно това е причината да има отзив на по - късен етап!
  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 3 Отговор
    наТити и Тото им липсват първите Седем Години
  • 10 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Aлфа Bълкът":

    Извинявай На Колко Сте Години Сега Моля
  • 11 римлянин

    15 2 Отговор
    Тото не го знам кой е, но да покани простака и ненормалника тити показва точно културния му уровен.
  • 12 Интернет е барометър на дебилизма!

    16 0 Отговор
    Гледайте колко абоната има тото и си правете изводите.

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Срам!!!

    21 2 Отговор
    Тити насилника си измисли нова версия, за да се оневини!!! Всъщност пишише, че той я вързал за парното и добре, че я намерили, защото се бела обезводнила, можело е да умре!!! В Германия, ако вържеш някого или го заключиш, т.е. отнемеш му свободата, има присъда до 5 г. затвор!!! 5 години!!!
  • 14 Мдаа

    21 1 Отговор

    До коментар #12 от "Интернет е барометър на дебилизма!":

    Колкото са абонатите на Тото, толкова са идиотите, които се забавляват с тъпотиите му.
  • 15 АРЕС

    20 2 Отговор
    Тити Простакоф това е този лумпен и нищо повече.
  • 16 Некой си

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Интернет е барометър на дебилизма!":

    Тото май няма вече абонати.
  • 17 Мисля

    11 2 Отговор
    И Бою нарече пе-ка-пе председателя на парламента ама всички се хилеха и тя се гушкаше в него.И Вежди го тричаха ама в началото Минчев и оная също се хилеха.И какво?За Тото може,за тях -не,така ли? Хайде по-леко и да не се вземаме на сериозно
  • 18 Физиотерапевт

    12 1 Отговор
    Моралът е относителна категория през годините.Това което е било морално преди 1000,500,100 или 30 год няма нищо общо със сегашния морал.Ако е било морално да те изгорят на клада или убият с камъни за прелюбодейство вече не е.Моралът през мутренските години беше на страната на безскрупулните и силните(и сега е така но в по-перфидни изражения)А Тити е един инфантил недораснал до степен да се осъзнае къде се намира и защо.Никога един истински мъж не коментира предишните си връзки..ако е джентълмен
  • 19 Анонимен

    14 0 Отговор
    Много хора незнаят че се излагат публично защото други хора като тях мислят известните за умни и им ръкопляскане, всъщност нашата съвременна култура е пошла сергия от слаба музика, едни и същи уж смешни по тв, а истината е че вече никой не им обръща внимание. Дълбаеме здраво.
  • 20 Утайката на обществото

    9 0 Отговор
    Завладява ефира в месеци на липса на новини .
    Какво да ги правиш…Новинари.
    И ние трябва да поглъщаме помията на силиконки и патрЕоти.
  • 21 Дядо Стою

    4 10 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа херинга":

    Само, че на момичето косата и е пораснала за няколо месеца, а 1995 два фара струваха няколко заплати. И освен всичко беше дефицит и си намираха много трудно и с много връзки.
  • 22 гост

    11 0 Отговор
    един единствен път погледах малко този подкаст и като го видях как рекламира алкохол, как пуши постоянно и как използва само прости, заучени фрази, този човек не става за какъвто и да е водещ, няма интелекта за това, няма морала, няма етиката, нито пък някакъв усет. тити го махни настрани, каквото е направил, било е преди 30г., ако не бе този случай, нищо нямаше да му каже никой. въпросът е в повърхостните и плости предавания. дори Слави, който не харесвам, му го каза на тото: ти какъв пример даваш на всички твои последователи и зрители като се наливаш с алкохол и пушиш?
  • 23 Българин

    10 0 Отговор
    хвани тото и удари тити двама универсални простаци всички тъпаци искат да приличат на мутри само че парите са в истенските
  • 24 защо

    1 2 Отговор
    "Имали сделка – ако тя му изневери, ще я подстриже. Ако той ѝ изневери, ... Дадена дума."
    И къде е проблема?
  • 25 Светла

    8 0 Отговор
    Тити винаги е бил психопат, а с момичето всъщност са били скъсали, когаго е извършил това безумно престъпление! Но прост@кът си е прост@к !
  • 26 Иво

    8 2 Отговор
    А правилно ли е Динко да бъде задържан, защото разобличава мошенник, който се прави, че е без КРАКА? И затова трябва да плати 5 бона? Не че го жаля за петте бона, ама според мен тоя мошенник трябваше да бъде не само плют, ами и тричан.
  • 27 Георги v.

    8 0 Отговор
    Тук става дума за един формен простак и селски тарикат в лицето на Папазов. Той битува в публичното пространство вече около 30 години за да ни облъчва с глупостите си, простотиите и лъжите си. За човек, който от ефира непрекъснато вменява"колко добър приятел и човек" е Георги Илиев, няма какво още да се коментира. За съжаление в България, колкото по - голям простак и цървул си, колкото повече лъжеш и си арогантен, толкова повече се радваш на вниманието на медиите.