Отидете към основна версия

2 483 68

Петър Москов: Лявото е опасно за Вашето здраве

  • петър москов-
  • полицай-
  • убийство-
  • престъпник

Ценя живота на жена ми и на Вашата жена и не искам тя да се страхува дали ще може да се прибере в къщи жива и здрава, защото на някой не му се е получил живота

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„18 годишно дете от малцинствата е разстреляно в гръб, без наложителна причина, от кръвожаден полицай расист.“

„Рецидивист, извършил нападение върху жена с метална тръба, не се е подчинил на нарежданията на полицията и е опитал да избяга. В процеса на задържането му е бил прострелян смъртоносно от дежурните полицаи.“

Това не са просто два различни прочита на случилото се. Това коментира във "Фейсбук" Петър Москов.

Това са две различни ценностни системи.

Две противоположни представи за нормалност, ред и законност.

Първата е лявата, либерална представа, която твърди, че всички хора са добри и трябва да се обичат, като братя. Ако някой е крадец, изнасилвач, убиец, то това е само защото ние не сме му е създали нужните условия да бъде нещо друго. Виновно е обществото, а не той. Той е жертва на социалната несправедливост и борбата с престъпността е битка за „справедливо“ общество, без неравенства, които да подтикват хората към престъпления. Полицията не трябва да носи оръжие, защото оръжието е символ на бяло превъзходство, мачизъм и капитализъм. Вместо това, трябва да ги черпи с бонбони, да ги заведе на психолог и на лайфкоуч и разбира се, държавата да им даде пари, за да не крадат нашите.

Втората е дясната, консервативна представа, която казва, че на всеки трябва да бъде гарантирана възможността за образование и работа, с която да си изкарва хляба. Дали тази възможност ще бъде използвана от даден индивид е негово решение. Аз, Вие и обществото не му дължим нищо повече. Отговорността за погрешните решения, като да стане престъпник, си е негова и цената, която ще плати за това, може да бъде висока.

Работата на полицията е да ни предпазва от такива хора, с цялата категоричност на правомощията си.

Моята представа за нормалност е втората!

И не, не съм безчовечен и ценя живота.

Ценя живота на жена ми и на Вашата жена и не искам тя да се страхува дали ще може да се прибере в къщи жива и здрава, защото на някой не му се е получил живота.

Ценя живота и на дядото във видинското село, който живее като в затвор, заради десетилетието на ромското включване.

Искам да знам, че ако тези хора са загубили страх от Бога, то има полиция, от която да придобият страх. Да са наясно, че в момента в който са решили да ударят дъщеря ви с тръба за да ѝ вземат чантата, нямат права, а само задължение да се подчинят на полицая, който я пази. И да са сигурни, ама на хромозомно ниво, че ако не го направят, ще платят висока цена.

Включително да платят с живота си!

П.П.

А сега, моля представете си, че тоя с тръбата, утре срещне Вас.

Представете си и как ще се чувстват колегите на полицая от горната случка, след всичко което се изля по негов адрес от леви политици, общественици и „правозащитници“.

Дали ще реагират категорично и твърдо или ще решат да имитират дейност или да отминат…

Защото, за левите престъпникът е полицая, оня с тръбата е жертва. Като Джордж Флойд и като тоя дето Йордан Опиц беше заварил в дома си.

Абе с две думи, лявото е опасно за Вашето здраве! Лекарска препоръка!

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 66 гласа.

Свързани новини