Last news in Fakti

20 Септември, 2023 16:00 2 473 68

Петър Москов: Лявото е опасно за Вашето здраве

  • петър москов-
  • полицай-
  • убийство-
  • престъпник

Ценя живота на жена ми и на Вашата жена и не искам тя да се страхува дали ще може да се прибере в къщи жива и здрава, защото на някой не му се е получил живота

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„18 годишно дете от малцинствата е разстреляно в гръб, без наложителна причина, от кръвожаден полицай расист.“

„Рецидивист, извършил нападение върху жена с метална тръба, не се е подчинил на нарежданията на полицията и е опитал да избяга. В процеса на задържането му е бил прострелян смъртоносно от дежурните полицаи.“

Това не са просто два различни прочита на случилото се. Това коментира във "Фейсбук" Петър Москов.

Това са две различни ценностни системи.

Две противоположни представи за нормалност, ред и законност.

Първата е лявата, либерална представа, която твърди, че всички хора са добри и трябва да се обичат, като братя. Ако някой е крадец, изнасилвач, убиец, то това е само защото ние не сме му е създали нужните условия да бъде нещо друго. Виновно е обществото, а не той. Той е жертва на социалната несправедливост и борбата с престъпността е битка за „справедливо“ общество, без неравенства, които да подтикват хората към престъпления. Полицията не трябва да носи оръжие, защото оръжието е символ на бяло превъзходство, мачизъм и капитализъм. Вместо това, трябва да ги черпи с бонбони, да ги заведе на психолог и на лайфкоуч и разбира се, държавата да им даде пари, за да не крадат нашите.

Втората е дясната, консервативна представа, която казва, че на всеки трябва да бъде гарантирана възможността за образование и работа, с която да си изкарва хляба. Дали тази възможност ще бъде използвана от даден индивид е негово решение. Аз, Вие и обществото не му дължим нищо повече. Отговорността за погрешните решения, като да стане престъпник, си е негова и цената, която ще плати за това, може да бъде висока.

Работата на полицията е да ни предпазва от такива хора, с цялата категоричност на правомощията си.

Моята представа за нормалност е втората!

И не, не съм безчовечен и ценя живота.

Ценя живота на жена ми и на Вашата жена и не искам тя да се страхува дали ще може да се прибере в къщи жива и здрава, защото на някой не му се е получил живота.

Ценя живота и на дядото във видинското село, който живее като в затвор, заради десетилетието на ромското включване.

Искам да знам, че ако тези хора са загубили страх от Бога, то има полиция, от която да придобият страх. Да са наясно, че в момента в който са решили да ударят дъщеря ви с тръба за да ѝ вземат чантата, нямат права, а само задължение да се подчинят на полицая, който я пази. И да са сигурни, ама на хромозомно ниво, че ако не го направят, ще платят висока цена.

Включително да платят с живота си!

П.П.

А сега, моля представете си, че тоя с тръбата, утре срещне Вас.

Представете си и как ще се чувстват колегите на полицая от горната случка, след всичко което се изля по негов адрес от леви политици, общественици и „правозащитници“.

Дали ще реагират категорично и твърдо или ще решат да имитират дейност или да отминат…

Защото, за левите престъпникът е полицая, оня с тръбата е жертва. Като Джордж Флойд и като тоя дето Йордан Опиц беше заварил в дома си.

Абе с две думи, лявото е опасно за Вашето здраве! Лекарска препоръка!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    44 41 Отговор
    Москов ква фамилия носиш ве чирус ,ти си опасен за България
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 да де

    48 15 Отговор
    Аре, аре лявото и либера.стите които проповядват тези измислени цености са две различни неща.

    Коментиран от #35

  • 5 Някой

    41 46 Отговор
    По-голяма глупост надали може да се напише по въпроса.
    Но Москов се е справил прелестно със задачата - наистина е номер 1 по глупост.
  • 6 Ей смотан

    13 70 Отговор
    не се е подчинил на нарежданията на полицията и е опитал да избяга.....кви нареждания на полицията от 100 метра бре а, той да не бил полицаят с високоговорител. И после за 35 лева действително ли мислиш че трябва да се убие човек ? Безморални самозабравили се глупаци

    Коментиран от #36

  • 7 Хаха

    24 12 Отговор
    Абе то ляво няма от много години уж сте десни партии пък ляво те гони и теб
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Венко с барабаните

    32 3 Отговор
    Удри полицайке,удрии..Дори и аз да съм,като е по Правилата,удри!
  • 10 Поредният смотаняк

    6 69 Отговор
    Който не знае в какви случаи полицай оръжие може да използва. Категорично полицаят е за затвор. Това е чиста екзекуция в гръб

    Коментиран от #24

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Жалко

    23 15 Отговор
    Пепи готиното, натрупал милиони от далавери с турските ваксини

    Коментиран от #22

  • 13 Абе оклук

    59 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ей скапано нищожество":

    И за 27 цента убиват в Щатите ако не спазваш Правилата! Ти да не си мислиш че полицията на всеки ще му брои стинките в джоба по време на акция?

    Коментиран от #38

  • 14 Здрасти

    21 26 Отговор
    Този наркоман ли решихте да покажете с пропадняшко мнение?
  • 15 Ченгето не е ляво

    13 9 Отговор
    Дясно ченге е активист на ДБ !
  • 16 Буквоядец

    27 8 Отговор
    Първата позиция не е "лявата",а е на НПО-тата,които гласуват за този дето му беше министър - председател. Това е реалността след управлението ГЕРБ в София. Този също беше част от управляващите и НИЩО положително не направи в здравеопазването! Само меракът му за власт е голям и желанието да го дават по телевизията. Има и една Ема ,и тя няма да се запомни,като него,като успешен министър!
  • 17 Петкан

    14 15 Отговор
    Втората е дясната, консервативна представа, която казва, че на всеки трябва да бъде гарантирана възможността за образование и работа, с която да си изкарва хляба. Дали тази възможност ще бъде използвана от даден индивид е негово решение. Аз, Вие и обществото не му дължим нищо повече.
    На този наркоман трябва демократично да му се обясни, че на хората при капитализма се дава само една единствена възможност - ДА БЪДЕ ИКОНОМИЧЕСКИ РОБ на крадците и мошенниците, които се маскират като инициативни и успешни. Поради, което те са и политически и социално зависими от същите тези "успели" бизнесмени.
  • 18 Ляво в България няма.

    9 13 Отговор
    Само леваци - русофили.
    Ей ги, пишат глупости надолу крепостните и категорично доказват известните във форума факти, че постват от Максуда и Столипиново!!! 🤣🤣🤣
  • 19 Ченгето има запис

    4 32 Отговор
    Спира се прицелва се и го светва от 80 метра в гръб без никаква основателна или законна причина. Нито е неизбежна самоотбрана нито нещо свързано с нормалната логика и морал, камо ли професионализъм и психологическа пригодност

    Коментиран от #27

  • 20 укмйнб

    14 9 Отговор
    Пепи, ти си уж "десен" като другите измамници дето си играете на леви и десни, апък и с лявата и с дясната прибираш в банковите сметки. Ко стана с ваксините направили далаверата? И защо си още на свобода? Щетата дето нанесе на българите беше някъде към 100-200 хиляди лева. Прокуратурата колко взе да те изпере?
  • 21 Буден

    18 0 Отговор
    ПРАВО КУМЕ В ОЧИ,МНОГО СМЕ ТЪРПЕЛИВИ.
  • 22 Той ги спря и си подаде оставката, к

    11 12 Отговор

    До коментар #12 от "Жалко":

    когато ги пуснаха. Невероятно безаналогови лъжци сте русофилията, като фашисткия ви лидер - дългучът Путлер!!! 🤣🤣🤣
  • 23 Такива ченгета изперкали

    2 28 Отговор
    Нямат място в полицията. Впрочем от коя служба е тоя ненормалник, някой знае ли ? Полиция, полиция ама коя точно полиция
  • 24 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    4 20 Отговор

    До коментар #10 от "Поредният смотаняк":

    Полицаят не съдия . Прав си . Полицаят не е видял , че бягащият е ударил някой си с тръба . Ако е бил по времето на нанасянето на ударите с тръбата , може и да стреля по ударвача .

    Ама нищо не видял полицаят пряко, някой си нещо бил казал, ами ако не е вярно казаното , ами ако не точно бягащият е ударил някой си тръба , а ? Какво става ? - Убийство !

    Ако пък утре този Москов го застрелят така , както си бяга , като някой вика по него - дръжте крадеца , този ме окраде и ме удари, друго ще зареве .
  • 25 Логично

    23 2 Отговор
    Смърт за циганите !
  • 26 Сега ще почнат да мяучат

    2 19 Отговор
    Как било рикошет.... 100%.... Няма друга защитна теза в случая... и ще е златният рикошет как минал отляво, после от дясно па се завъртял на 215 градуса.... но истината е че е чиста екзекуция
  • 27 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    2 25 Отговор

    До коментар #19 от "Ченгето има запис":

    Прав си . От сто метра те застрелят, в гръб. Това си е убийство . Бил давал команди някакви си полицая .Абе как ще ги чуе на сто метра човек , при това, който е с гръб към тебе .

    И за неизпълнение на НЕЧУТИ полицейски команди не се полага разстрел и смърт . Този полицай се е взел за ловец на глави от филмите .

    Коментиран от #42

  • 28 Ако не беше ром

    3 15 Отговор
    Къв вой щеше да има а сега цялото ДБ на барикадата да защитава ченгето убиец техен активист
  • 29 Ако някой е от ДБ

    5 17 Отговор
    Въобще оръжие не трябва да им дават. Масово тези хора не са у ред ментално
  • 30 Ако ченгето не бъде осъдено

    5 18 Отговор
    100% България ще бъде после осъдена
  • 31 Ъхъъъ

    11 2 Отговор
    И който не спре на полицейска проверка, пуцане с картечница и РПГ
  • 32 Хмм

    4 1 Отговор
    Защо ни е полицията като не си върши работата? позволете на народа да се справя сам със битовата престъност и проблема ще е решен. Давам лесен пример в Южно американските страни осъкатяват публично престъпниците от първите свидетели които се заемат със престъпника на момента и няма ама ама.
    Друго - Лявото е пряко свързано със дясното за жалост някои диьоди ги делят
    Трето - много популярното наречие РАСИСТ си има много ясна форма и цел на действие и решението е много просто, ама не можем да спрем емиграцията нали
  • 33 КАКТО ВИНАГИ….ТОЧЕН

    17 9 Отговор
    Подкрепям всяка дума на Москов в този текст!

    Коментиран от #49

  • 34 1212

    22 2 Отговор
    Ако полицията НЕ може да ни пази от тази сган, която ни краде малтретира и дори убива, кой да го направи?
    Значи този гамен е мил на майка си, а ударените с тръба момичета не са така ли?
  • 35 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    3 15 Отговор

    До коментар #4 от "да де":

    РАЗБРАХМЕ КОИ СА ЦЕННОСТИТЕ ...ДА РЪПАШ РАДИОАКТИВЕН ХЛЯБ И ДА ТЕ ЗАСТРЕЛВАТ КАТО ДОБИТЪК В ГЪРБА НЯКАКВА ПИКЛА ВЪОРЪЖЕНА С 2 ПИСТОЛЕТА ....ТАКА СКОРО САМО ИЗР0ДИ ЩЕ НАСЕЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ
  • 36 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    1 12 Отговор

    До коментар #6 от "Ей смотан":

    МИ ТАКА Е КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ МУТРОКОМУНИСТИ ...ЩЕ ТЕ СТРЕЛЯТ КАТО ДОБИТЪК В ГЪРБА ..И МИЛИЦИОНЕРКАТА БИЛА 2 ПИЩОВА И ГО Е ЗАСТРЕЛЯЛА С НЕ СЪС СЛУЖЕБНИЯ А С ЛИЧНИЯ ПИЩОВ .. Е ТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 37 345

    0 1 Отговор
    А дясното какво е а?
  • 38 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    0 11 Отговор

    До коментар #13 от "Абе оклук":

    ЕЙ Б00КЛУК КОГА СИ ХОДИЛ В ЩАТИТЕ БЕ Л@Н0..ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТАМ ПОЛИЦИЯТА НЕ СМЕЕ ДА СТЪПИ В ОПРЕДЕЛЕНИ КВАРТАЛИ СЛЕД ТАКИВА ИСТОРИИ МНОГО ГОДИНИ ..
  • 39 Трепят братята роми

    2 7 Отговор
    Като пилци ги трепят.
  • 40 Прав си Петре че

    9 1 Отговор
    Лявото е опасно за хората а лудите са опасни за държавата.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    2 12 Отговор

    До коментар #27 от "Съюз на Анти-Бандитските Сили":

    ПОЛИЦАЯ Е ПР00СТА ЖЕНА СЕГА 29 ГОДИНИ В ПАНДЕЛАТА АМА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ ....АЛОО ПР00СТ МАТРЯЛ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗА КАКВО Е ПОЛИЦИЯТА ДА ПАЗИ ТЕЗИ МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗР0ДИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ДАЖЕ С УБИЙСТВА ..
  • 43 ЯКО ЛЪЖАТ в детайлите. ДЕБИЛИ ДА НЕ ПИША

    7 1 Отговор
    ДРАГИ НЕУКИ И НЕЗНАЕЩИ И Н Е МОЖЕЩИ. Я СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СТРЕЛЯТЕ И ДА УЦЕЛИТЕ МИШЕНАТА ОТ СТО МЕТРА! АЗ ДЕТО ТРЕНИРАМ 2 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА НЕ МОГА А ВИЕ? ТОВА СА РИКОШЕТИ!

    Коментиран от #45

  • 44 Изключително тъпо изказване

    4 6 Отговор
    На фашизоиден елемент
  • 45 Рикошети а?

    2 4 Отговор

    До коментар #43 от "ЯКО ЛЪЖАТ в детайлите. ДЕБИЛИ ДА НЕ ПИША":

    Кои куршуми на въоръжение в полицията имат рикошети бре ? Разбирача ?

    Коментиран от #62

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този кухарник

    6 4 Отговор
    Пак изплиска супата обаче Лявото тЪкова, нелявото унакова Флойд Млойт ...пълна супа му е в главата
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Роза

    13 3 Отговор
    Прав е д-р Москов!Ако не бяха ходили да крадат,сега момчето щеше да е живо!Никой не ги е карал да вършат грабежи и да удрят с тръби!
  • 51 куку

    3 4 Отговор
    Купейките са мезатропи и в частност българофоби
  • 52 1984

    8 3 Отговор
    Петърчо се подигра със здравето на децата ни, купувайки в лична угода негодни ваксини. Нанесе непоправими вреди на обществото и доверието му в държавата, и превърна масово майките в антиваксъри... Кой е по-опасен - дребния крадец, който не убива, или овластеният търгаш? Не е нормално, нищо не е нормално без равенство поне пред закона и без справедливост. Омразата е лош съветник. "Разделяй и владей" няма да направи живота ни нормален.
  • 53 ха ха

    3 1 Отговор
    десно стоящия москов ви е осигурил работа , не заплащане на труда ,а работа , може да не е точно като каторга но е близко пък и защо да ви плащат когато може с възпитателна цел да не ви плащат , за да разберете КОЙ е силния и десно стоящия , що ли пък някой друг с тръба да не те срещне , самозабравихте се , хората може да не са братя но пък в никакъв случей не трябва да са и вълци едни за други , а вие драги им москов точно това правите , и съответно ще си платите ; цената ; по един или друг начин
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Така е прайдер

    2 0 Отговор
    Лявото е много опасно за Твоето здраве !!!
  • 56 Шаран БГ

    13 0 Отговор
    С едно категорично не съм съгласен !! Не може 18-годишен човешки индивид да бъде наричан ДЕТЕ !! В зависимост от пола , бива МЪЖ или ЖЕНА !!
    Защото е пълнолетен и влиза под ударите на всички закони при тяхното нарушаване !!! С малки изключения
    през годините , 18 и 19-годишните са били основата на Българската Армия - защитници на Отечеството. Не знам, някои млади съвременици дали го осъзнават напълно това !?
    Смешни са и тези журналисти, които наричат 22-годишни жени - момичета. Даже не са и девойки...........
  • 57 Сандо

    3 1 Отговор
    Българското дясно е опасно за живота както на хората,така и на държавата!
  • 58 безпартиен

    6 1 Отговор
    Ако махнем думите ляво и дясно,всичко написано е точно така!Каква държава сме след като всеки може да вземе хладно или огнестрелно оръжие и да започне да прави грабежи,без да се страхува за живота си,а дори и за свободата си!?Ако сега осъдят полицая заради единна когото са дадени възможности за образование,за квалификация за работа,а той дори и не я използва,тогава какво очаквате,че ще следва?Ами грабежи и дори убийства!Факт е,че това са предимно от ц..ганския етнос и за съжаление не се вижда дори малка промяна в него!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Чуй,чуй...!

    3 2 Отговор
    Турските ваксини са опасни за Вашето здраве...!
    Но всъщност,важното е,че си направих далаверката с тях...!
  • 62 Всички куршуми...

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Рикошети а?":

    ...които се удрят в твърда повърхност,като бетон например,имат рикошети...
  • 63 9 КИЛОМЕРЪР

    1 0 Отговор
    ТОЯ Е НАШ.
  • 64 Налудник

    2 0 Отговор
    Тоя има мутра на сериен убиец.
  • 65 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 0 Отговор
    ЛЕBИЯ И ДECHИЯ .......... ФАШИЗЪM CA ......... BPEДНИ ЗА ЧOBЕЧECTBOTO ........ ФАКТ !
  • 66 БУМБЕТО

    2 0 Отговор
    ОТ ЦЕНТРАЛАТА ДО ДНЕШНИТЕ ВРЕМЕНА ВРЕМЕНА ИЗМИНА МНОГО ВРЕМЕ ,НО ЕДНО МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ПОЛИЦАЯТ СИ Е ИЗВЪРШИЛ ВСИЧКО ,И ЧЕ НИЩО НЕ Е НАРУШИЛ НИТО В ЕДНАТА ,НИТО В ДРУГАТА СИСТЕМА НАРУШИТЕЛА СИ Е НАРУШИТЕЛ В СЪШНОСТ НЕЩАСТНИКА КОЙТО БЯГА!!!...
  • 67 Всеки е дете на някого

    3 0 Отговор
    На 18 г им0а право да гласува ида избира президент, да има шофьорска книжка и да шофира, да се жени/омъжва и прочее права и задължения също.

    Но като ползва метална тръба като оръжие, вече е невинно дете???
  • 68 #идиоти вън

    0 0 Отговор
    А белото е още по-опасно за Вашето здраве, щото то води у лево а там дебне спин и т.н.т. абе утекал си се за винаги!