Отидете към основна версия

5 396 214

Мустафа

  • емил йотовски-
  • мустафа

За онези престъпници, които пресичат границата ни и ние се чудим как да ги наричаме без да ги обидим и да проявим разбиране докато изнасилват момичета, които са все нечии дъщери

Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Така…

На Мустафа не му пука от теб или за теб. Той е на твоята земя, но ти си слаб и излишен, а слабите и излишните нямат право да имат земя. Пречиш му.

Мустафа чака момента, в който ще може да ти го каже така, че да ти стане ясно.

Когато Мустафа е пасял овце за по месец в планината и е разполагал само с две средноазиатски овчарки, пушка и кибрит, неговите връстници са се учили да пресичат еднопосочни улици без придружител.

Мустафа е провървял две хиляди километра, за да стигне до тук и знае как се спи в гора. Знае как да се пази. Знае кой не го обича и не се връзва на либералните ти тъпотии.

Мустафа те мисли за глупав, точно защото главата ти е пълна с либерални тъпотии. Май е прав.

Мустафа се чуди защо гейовете му се пишат приятели. Мустафа е виждал как се беси гей на кран и му е допадало.

Мустафа има всичко, което му е нужно, и абсолютно нищо от това, което му пречи. Тоест, има пари и мобилна връзка, но няма паспорт.

Мустафа ходи с нож, защото Мустафа е мъж и всеки мъж трябва да има нож.

Мустафа е мушкал. И него са го мушкали. Така стоят нещата в света на Мустафа.

Мустафа е колил овце и знае как се коли. Знае, че ако коли неправоверни с правилния нож, не е престъпление. Процедура е.

Така де, за Мустафа и ти си процедура.

Мустафа обича секса. Мустафа дори не знае какво значи секс, но обича онова. Когато ловува неверни „курви“, да се моли Аллах да му прости. Трактовката за неверни „курви“ е в основата на разбиранията на Мустафа.

Пенисът на Мустафа е правоверен и дори е харам. Тоест, това, което прави Мустафа с пениса си, не може да се разглежда като престъпление, а като благодат. Крайно време е неверниците да го схванат.

Мустафа не се обижда, че някакви полумъже протестират срещу него. Той също ги мрази. Мустафа е сигурен, че един ден ще победи, защото има Бог, а глупаците срещу него някакви закони.

Мустафа не му пука, че ще го посрещнат с плюшено мече. Мустафа може да коли и такива.

Мустафа е като семе, което ако попадне в плодородна земя, започва да никне. Тук е моментът да уточним, че земята, на която никне Мустафа, я счита за своя.

Ако Мустафа 1 има проблем с усвояването на земята, го наследява Мустафа 2. Мустафа 1 е възпитал Мустафа 2 както трябва. Между Мустафа 1 и Мустафа 2 няма разлика. Ако е необходимо, след тях идват Мустафа 3.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 172 гласа.

Свързани новини

  • Извращението Евровизия

    Мислех да сложа някое по-меко заглавие но не бива. Извращенията трябва да се наричат извращения. Да се знае, че са извращения и да се помнят като таки ...
    днес в 10:19 ч.
    1 605
    26
  • Законен начин да си престъпник

    Няма как да не прави впечатление, че когато нещо подло, несправедливо или откровено гадно се търси да се облече в някакви чисти дрехи се използва опре ...
    23.04.2024
    2 481
    25
  • Страната на евро пуделите

    Нека опиша ситуацията. Моето куче има повече от всичко, което сте спечелили в продължителния си живот. Изводът е ясен – бъди правилното куче и щ ...
    11.04.2024
    2 500
    33
  • Вие, глупави хора

    Приемете го с мъжество! Вие сте глупави хора и не можете да мислите. Разсъжденията ви са провал. Те съсипват вашия живот и живота на вашите деца, но н ...
    27.03.2024
    3 739
    55
  • Тактически ядрен удар

    Ако вярвате в умерената безопасност на тактическия ядрен удар, то, със сигурност сте безмерен идиот. Война е. Все повече официалните канали обсъжда ...
    06.03.2024
    4 397
    70