Отидете към основна версия

3 297 4

Българинът Александър Русев спечели първа титла в Световната федерация по кеч

  • александър русев-
  • кеч-
  • титла

Той извоюва американската титла

Българският кечист Александър Русев постигна нов успех в Световната федерация по кеч, спечелвайки титлата на Съединените щати.

В последното издание на шоуто „Първична сила“ българинът, който се изявява в образа на защитник на Русия, спечели първата си титлата в най-голямата кеч организация. Той победи американският шампион Шеймъс, който е и бивш Световен шампион. Това стана пред очите на близо 15 000 души в Бъфало. Титлата на САЩ се счита за втора по престиж в WWE, като е равна по престиж с интерконтиненталната. В много от случаите американските шампиони се насочват към борбата за световната титла.

В момента Русев е един от водещите „злодеи“ в Световната федерация по кеч и  е сред основните атракции в компанията.  В момента и някои от водещите кеч издания в САЩ твърдят, че има сериозни планове на най-голямото събитие в календара на компанията - „Кечмания“ Русев да се изправи срещу Джон Сина. Сина е най-голямата звезда в света на кеча през последните 10 години.

Истинското име на Русев е Мирослав Бърняшев и е роден в Пловдив.  Той започва кариерата си на кечист през 2008 г., изявявайки се главно в по-малките компании за кеч в Америка. В началото на тази година той дебютира в Световната федерация по кеч.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини