Last news in Fakti

5 Ноември, 2014 11:54 3 290 4

Българинът Александър Русев спечели първа титла в Световната федерация по кеч

  • александър русев-
  • кеч-
  • титла

Той извоюва американската титла

Българският кечист Александър Русев постигна нов успех в Световната федерация по кеч, спечелвайки титлата на Съединените щати.

В последното издание на шоуто „Първична сила“ българинът, който се изявява в образа на защитник на Русия, спечели първата си титлата в най-голямата кеч организация. Той победи американският шампион Шеймъс, който е и бивш Световен шампион. Това стана пред очите на близо 15 000 души в Бъфало. Титлата на САЩ се счита за втора по престиж в WWE, като е равна по престиж с интерконтиненталната. В много от случаите американските шампиони се насочват към борбата за световната титла.

В момента Русев е един от водещите „злодеи“ в Световната федерация по кеч и  е сред основните атракции в компанията.  В момента и някои от водещите кеч издания в САЩ твърдят, че има сериозни планове на най-голямото събитие в календара на компанията - „Кечмания“ Русев да се изправи срещу Джон Сина. Сина е най-голямата звезда в света на кеча през последните 10 години.

Истинското име на Русев е Мирослав Бърняшев и е роден в Пловдив.  Той започва кариерата си на кечист през 2008 г., изявявайки се главно в по-малките компании за кеч в Америка. В началото на тази година той дебютира в Световната федерация по кеч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко Добрев

    0 0 Отговор
    Като си гледам ръката наближава и моя дебют
  • 2 Санти

    1 0 Отговор
    БРАВО БРАВО БРАВО!!! Това е нещо уникално с което трябва да се гордеем, но в кръвта на българина е да мрази и сега ще се напълни с коментари колко фалшиво е това, как нашия се е продал...без да се заинтересуват как стоят нещата...отново честито на нашия!

    Коментиран от #3

  • 3 Dimitar Nikolov

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Санти":

    Казваш браво на какво по точно ??? На невероятен спортен успех, на подвиг в истинската борба или на евтин театър за малолетни, в който българин с татуировка - България развява руското знаме ??? Дори не знам защо тази статия е в раздел спорт а не шоу
  • 4 Dimitar Nikolov

    0 0 Отговор
    Ролята, която играе в този цирк е по-скоро излагация за държавата ни отколкото повод за национална гордост