Отидете към основна версия

1 027 1

От Монако: Нищо още не е загубено!

  • жардим-
  • монако-
  • ювентус-
  • шампионска лига

Отборът се представи добре, добави треньорът на Монако Жардим

Снимка: БТА/АР

Треньорът на Монако Леонардо Жардим вярва, че "монегаските" имат шансове за класиране на финал в Шампионска лига, въпреки загубата с 0:2 като домакин на Ювентус в първия полуфинал между двата тима.

"Трябва да продължим да вярваме в шансовете си за достигане до финал. Най-добрата ни възможност е първо да победим Нанси. Това е важен мач в Лига 1 и ще ни даде увереност преди гостуването в Торино”.

“Смятам, че Ювентус доминираше в първите 15 минути, но след това бяхме равностойни. Отборът се представи добре и поздравявам играчите ми. Но такъв е футболът. За никой не е лесно да играе срещу Юве. Килиан Мбапе не можеше да намери свободни пространства. Той трябва да се научи сам да си ги създава, когато те липсват. Освен това Буфон направи две страхотни спасявания, които бяха решаващи за успеха на Ювентус", добави треньорът на френския тим.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Алегри: Не забравяме, че има реванш

    Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не скри задоволството си от успеха с 2:0 като гост на Монако в първи мач между двата тима от полуфиналите на Ш ...
    04.05.2017
    960
    0
  • Ювентус докосва финал след бой над Монако

    Италианският хегемон Ювентус докосва финала в Шампионска лига, след като в първа полуфинална среща победи с 2:0 като гост Монако. В големия герой за и ...
    04.05.2017
    899
    0