Last news in Fakti

4 Май, 2017 14:28 1 024 1

От Монако: Нищо още не е загубено!

  • жардим-
  • монако-
  • ювентус-
  • шампионска лига

Отборът се представи добре, добави треньорът на Монако Жардим

От Монако: Нищо още не е загубено! - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Монако Леонардо Жардим вярва, че "монегаските" имат шансове за класиране на финал в Шампионска лига, въпреки загубата с 0:2 като домакин на Ювентус в първия полуфинал между двата тима.

"Трябва да продължим да вярваме в шансовете си за достигане до финал. Най-добрата ни възможност е първо да победим Нанси. Това е важен мач в Лига 1 и ще ни даде увереност преди гостуването в Торино”.

“Смятам, че Ювентус доминираше в първите 15 минути, но след това бяхме равностойни. Отборът се представи добре и поздравявам играчите ми. Но такъв е футболът. За никой не е лесно да играе срещу Юве. Килиан Мбапе не можеше да намери свободни пространства. Той трябва да се научи сам да си ги създава, когато те липсват. Освен това Буфон направи две страхотни спасявания, които бяха решаващи за успеха на Ювентус", добави треньорът на френския тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УКВ

    1 0 Отговор
    Още щом ви се падна Ювентус,можеше да се откажете.....гол дори не вкарахте в домакинския мач,а се надявате на нещо в Италия?На какви наркотици сте бре хора?