Last news in Fakti

4 Май, 2017 11:56 955 0

Алегри: Не забравяме, че има реванш

  • алегри-
  • ювентус-
  • монако-
  • шампионска лига

Треньорът на Ювентус поздрави играчите си след успеха с 2:0 над Монако

Алегри: Не забравяме, че има реванш - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не скри задоволството си от успеха с 2:0 като гост на Монако в първи мач между двата тима от полуфиналите на Шампионска лига. Специалистът призова играчите си да останат концентрирани, тъй като е убеден, че им предстои тежък мач реванш в Торино.

"Поздравявам отбора. Тази победа не дойде никак лесно. Допуснахме грешки и се наложи Буфон да се намесва. Като цяло съм доволен, но има неща, които не ми харесваха. Резултатът е много добър, но да не забравяме, че им втори мач. Все още нищо не е решено".

"Винаги, когато стане напечено, Буфон е готов да помогне. Той е най-добрият в света и винаги е готов в големите мачове. Изиграхме по-добро второ полувреме, с изключение на няколко ситуации, в които Дани Алвеш се увличаше в атака и оставяше двама съперника срещу Бардзали. Можехме да действаме по-технично на моменти, но вкарахме важен гол на контраатака, каквато по принцип е силата на съперника. Монако е опасен отбор и умеят да атакуват бързо. За да удържиш подобни нападатели, трябва да задържаш добре топката”, каза още специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА