Отидете към основна версия

4 866 7

Тенисист изхвърча от "Ролан Гарос" заради целувка (ВИДЕО)

  • максим хаму-
  • тенисист-
  • целувка-
  • журналист-
  • тенис турнир-
  • ролан гарос-
  • изхвърлиха

Французинът Максим Хаму налетя на журналистка

Снимка: Инстаграм

Максим Хаму бе изхвърлен от "Ролан Гарос" заради... една целувка. Френският тенисист налетя на журналистка от телевизионния канал "Евроспорт", Това негово действие предизвика реакцията на организаторите, съобщи местната федерация ФФТ.

"Неподходящо поведение" на 21-годишният французин бе описано като "осъдително" от Френската федерация по тенис, която отмени акредитацията му за престижния френски турнир.

"Мениджмънтът на турнира реши да отнеме акредитацията на Максим Хаму заради неговото държание с журналист вчера", гласи съобщението на федерацията.

Камерите уловиха съвсем ясно действията на Хаму, който целуна журналистката Мали Томас, а когато тя направи засрамена гримаса и опита да го отблъсне, той повтори целувката. След като отговори на въпроса й, Хаму я целуна за трети път, а самата Мали Томас опита да го отблъсне отново с ръка.

"Държанието на интервюирания е неуместно и ние не гледаме леко на подобни неща. Мали е уважаван журналист и сме доволни, че получи извинение", побързаха да коментират след случката от спортната медия.

"Искам да изкажа най-дълбоките си извинения към Мали Томас, ако съм я накарал да се почувства наранена или оскърбена от отношението ми по време на интервюто", напива в своя профил в Инстаграм наказаният тенисист.

Междувременно президентът на Френската федерация по тенис Бернар Гуидичели поиска от спорната комисия да започне разследване на неправомерното поведение на Хаму.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини