Отидете към основна версия

2 872 27

Стоичков отива във Варна със „Златната топка“

  • христо стоичков-
  • златната токпа-
  • книга-
  • варна

Огромен интерес към книгата на Стоичков

Снимка: БГНЕС

Най-популярният български футболист за всички времена Христо Стоичков ще завърши във Варна премиерния тур за представянето на книгата си „Христо Стоичков. Историята“. В НДК в София беше даден мощен старт на националния тур. Камата ще посети морската ни столица на 18 декември, вторник.

Стоичков ще носи не само книгата, но и оригиналната статуетка на „Златната топка“, която списание „Франс Футбол“ му присъди през 1994 година. Това ще бъде уникален момент за феновете, които ще могат да си купят книгата, да вземат автограф от футболната легенда и да се снимат с него и с единствената българска „Златна топка“.

Поради огромния интерес издателите от „Софтпрес“ са пуснали допълнителен тираж, тъй като първият тираж се изчерпа още в дните на излизането на биографията на пазара в средата на октомври. Новите 20 000 копия от книгата са допълнени с още снимков материал за радост на почитателите на футбола.

Христо Стоичков ще бъде в Grand Mall в 18:00 часа, обявиха организаторите. „Христо Стоичков. Историята“ е биографична книга, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Биографията на Стоичков разказва за смайващото пътешествие на едно момче от уличката на съседния блок до стохилядната сцена на „Камп Ноу“. Стоичков и Памуков работят над нея повече от година, за да разкажат история, която ще развълнува всеки българин и всеки почитател на футбола без значение от неговите пристрастия към играчи и отбори.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини