Отидете към основна версия

4 197 17

Венци Стефанов: С изхарчените пари от Левски за няколко месеца ще издържам Славия 10 години

  • венци стефанов-
  • славия-
  • левски-
  • футбол

Димитър Бербатов е предател и не съжалявам за думите си

Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира ситуацията в Левски. "Васил Божков е дал на Левски 22 милиона лева за няколко месеца. Това поне пишат медиите. Как и за какво се харчат тези пари, не знам. Но знам, че с 22 милиона ще издържам Славия 10 години и ще сме в Топ 6. Залагам си главата", това каза в сутрешния блок на bTV Стефанов.

"Не съм запознат какво се случва в Левски и какви задължения имат, това ще го кажат компетентните органи. Питайте тях. Но привилегиите, с които се ползват "сините" и ЦСКА, няма да се видят по други клубове. Ние бяхме забавили с месец осигуровките и веднага ни ги удържаха от сметките. Не знам какви са дълговете на Левски, но скоро Павел Колев ги каза. За да има клубът такива дългове, някой е допуснал това. Така е и с ЦСКА, и с Локомотив, може да излязат и други отбори, ако се направи проверка. По-лошо е че е допуснато да се стигне дотук. Пирин ги изхвърлиха от първенството за 40 хил. лева задължения. Мери се с различен аршин", каза още Стефанов.

"Димитър Бербатов е предател и не съжалявам за думите си. За всеки футболист е гордост и престиж да носиш националния герб. А той се отказа от него. И не приемам причините му - заради Йордан Лечков и други от БФС. Когато играе в националния отбор защитава герба на България, а не имотите на Лечков", категоричен босът на Славия.

"Кого виждам аз за президент на БФС, ще го кажа на Конгреса", завърши Венци Стефанов.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.

Свързани новини