Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 08:46 4 182 17

Венци Стефанов: С изхарчените пари от Левски за няколко месеца ще издържам Славия 10 години

  • венци стефанов-
  • славия-
  • левски-
  • футбол

Димитър Бербатов е предател и не съжалявам за думите си

Венци Стефанов: С изхарчените пари от Левски за няколко месеца ще издържам Славия 10 години - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира ситуацията в Левски. "Васил Божков е дал на Левски 22 милиона лева за няколко месеца. Това поне пишат медиите. Как и за какво се харчат тези пари, не знам. Но знам, че с 22 милиона ще издържам Славия 10 години и ще сме в Топ 6. Залагам си главата", това каза в сутрешния блок на bTV Стефанов.

"Не съм запознат какво се случва в Левски и какви задължения имат, това ще го кажат компетентните органи. Питайте тях. Но привилегиите, с които се ползват "сините" и ЦСКА, няма да се видят по други клубове. Ние бяхме забавили с месец осигуровките и веднага ни ги удържаха от сметките. Не знам какви са дълговете на Левски, но скоро Павел Колев ги каза. За да има клубът такива дългове, някой е допуснал това. Така е и с ЦСКА, и с Локомотив, може да излязат и други отбори, ако се направи проверка. По-лошо е че е допуснато да се стигне дотук. Пирин ги изхвърлиха от първенството за 40 хил. лева задължения. Мери се с различен аршин", каза още Стефанов.

"Димитър Бербатов е предател и не съжалявам за думите си. За всеки футболист е гордост и престиж да носиш националния герб. А той се отказа от него. И не приемам причините му - заради Йордан Лечков и други от БФС. Когато играе в националния отбор защитава герба на България, а не имотите на Лечков", категоричен босът на Славия.

"Кого виждам аз за президент на БФС, ще го кажа на Конгреса", завърши Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гробар съм

    13 24 Отговор
    И с две въртележки можеш, гледай си кочината, не се меси при другите. Един от най-големите смешноци си ти!
  • 2 Миризлив пор

    28 6 Отговор
    Бате Венци много често казва истината ама на малко хора им изнася. Колко народ фалира заради червените не е истина а те пак играят. Сините са на ред да направят изкуствен фалит и да завлекат много народ съвсем законно а който играе по правилата срещу такава конкуренция няма как да спечели.
  • 3 Рошко

    19 1 Отговор
    Вие от шопландия, не мислите за футбол, а само да перете с отборчетата си мръсни парички, краднати от всички нас, толкова сте ми противно че ми се повръща само като ви мерна снимките камо ли да ви чуя гласовете
  • 4 Голям е дядо Венци

    18 6 Отговор
    , не го обичате защото казва истината, сутринта при Хекимян пак го каза, истината трябва да се казва даже и да боли.
  • 5 Путката

    18 6 Отговор
    22 млн.е платил Черепа за пиене,ядене и к.рви на отборчето в чалгарските клубове.Бате Венци е прав както винаги.
  • 6 Balgarin

    7 3 Отговор
    Saglasen Sam s Bate Venzi.
    Koga prokuratirata shte se zahvane s Bobi,leckov,sirakov ta te ograbiha mnogo pari.leckov vinagi kazva I'ma zakoni,no bigdame ,ce za nego nema zakoni.LECKOV e mad zakona.toi e kral mnogo povece ot,,bednite" mitnicari.
  • 7 пената от мировяне

    10 1 Отговор
    Лесно е : ФК ,,Леффка Драгойчева-Лаффчис,, 1992 !!!
  • 8 Играч

    16 3 Отговор
    Браво,Венци!!!Винаги съм се кефил на човек който казва истината и не му пука от нищо.Предател ли е Бербо-предател е.На не знам си кой се разсърдил и хоп,няма да играе за националния,за да си пази силите за Ман Юнайтед.Смешник.Във книгата си Фъргюсън обяснява как по едно време Сърбия и НАТО бяха в конфликт и Видич му е казал ,че ако стане пак война отива да се бие,а нашето котенце сърдито било и не иска и футбол да играе за България. Държавата която го е създала като човек и футболист. Гришо и той направи тази глупост и ми падна в очите.Виж Ивет на въпроса получавала ли е предложения от други държави отговори "Да,но аз чуждо знаме не мога да целувам" .И в този момент тя стана великан в мойте очи и точно това е патриотично поведение.Та Бат Венци си казва истината,може и да е направил една две обращалки на сезон ,но си е негова работа.
  • 9 5555

    8 12 Отговор
    Гледах предаването.
    Венци, в негов стил, говори само глупости.
    Според мен Венци Стефанов, Йордан Лечков и Любо Ганев, вредят на спорта!
  • 10 Сандо

    7 3 Отговор
    10 години ли?
    Ти ако имаш възможност, и 20 би издържал твоя клуб.
    С тия пари скрндза такава, на теб и лайната ти ако не меришат и тях, би изял.
  • 11 Паскал Дойчев

    5 8 Отговор
    Венци имаш много поздрави от синът ти Димитър

    Коментиран от #13, #14, #17

  • 12 Бат Дончо

    4 0 Отговор
    Венци казва истината когато му изнася що не каза истината след оня мач с Ботев за купата? Ча съдията поряза Ботев ... Нали казва винаги истината като ги порежат тогава я казва .
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Милен

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Паскал Дойчев":

    Паскалчо я ела до офиса да ти счупя краката!!
  • 15 123

    3 0 Отговор
    Чичи, Маджо спря ли кинтите ;)
  • 16 Грух Грух Микренски

    1 2 Отговор
    Каква истина казва тоя толуп. ИМАЛ ГИ ПАРИТЕ ДАЛ ГИ Е .ЗЛОБАР Е ТОЯ НАДУТ ПЛОНДЕР. НИЩО ПОВЕЧЕ.
  • 17 ❤️😘❤️😘❤️

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Паскал Дойчев":

    ❤️❤️😘❤️😘❤️😘😘😘❤️❤️❤️