Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 11:59 5 706 7

Дълговете на Левски са 16 милиона

  • левски-
  • задължения-
  • футбол-
  • васил божков

Задълженията на ПФК Левски преди идването на Васил Божков на "Герена" са били 33-34 милиона лева

Дълговете на Левски са 16 милиона - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е в жестока финансова криза и на този етап не се вижда как ще се измъкне от тежката ситуация. По темата се изписаха тонове страници, но никъде не е излязло все още черно на бяло колко са в момента дълговете на клуба.

Задълженията на ПФК Левски преди идването на Васил Божков на "Герена" са били 33-34 милиона лева. Любопитното е, че толкова бяха те и в ЦСКА в периода преди фалита на "армейците".

В момента дълговете на "сините" са намалели, но пак не са малко. Става въпрос за около 16 милиона лева, довериха източниците на БЛИЦ.

Какво ще последва, можем само да гадаем. Експерти твърдят, че Левски е тръгнал по пътя на ЦСКА, но е рано да се говори за фалит.

"Това е дълга и сложна процедура. Нали си спомняте, че в Борисовата градина този процес продължи известно време и чак тогава се стигна до лошия край. Наистина положението в Левски е повече от критично, но все още има шанс за измъкване от конфузната ситуация. Така че - дали "сините" ще приключат като ЦСКА, е много рано да се говори и прогнозира", заявиха запознати с финансовите проблеми на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    43 6 Отговор
    Значи Локо София за един милион ги пратиха в окръжната група а тия със шестнайсет милиона не ги пипат
  • 2 УефскИ

    36 7 Отговор
    Закриване на обора!!!!!
  • 3 Синфен

    29 4 Отговор
    Явно скоро ще слагаме тирето .
  • 4 Престъпника от Банкя

    28 2 Отговор
    Благодарете лично на синия фен Боко Тиквеника!

    Коментиран от #7

  • 5 заката

    22 4 Отговор
    ЗАКРИВАЙЙ,СТИГА ТАЯ МЪКА!
  • 6 Шабиха

    4 1 Отговор
    Говеждия отбор да отива в селските квалификации, а говеждия стадион да се обърне на говеждо пасище !
  • 7 Димитър

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Престъпника от Банкя":

    Точно благодарение на Боко Тиквеника този отбор още го има, защото Левски за разлика от други отбори е държавен, казионен отбор и се ползва с милиционерски, сиреч правителствен чадър. Наем на Герена - кога ??? Изплащане на козирка на стадиона кога ??? Висят с бог знае колко милиона задължения и никой не ги пипа. Фалира ЦСКА - скъсаха се от ритуални погребения подигравки с тирета и какво ли не, е та сега е време ние да ви гледаме сеира копитен, защото сега вече няма Черепи и Боковци сега има само срам унижения и подигравки ...