Отидете към основна версия

4 255 16

Блъф ли е информацията за оттеглянето на Гриша Ганчев от ЦСКА?

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • футбол

Съществува голяма вероятност това да се окаже спекулация

Блъф ли е информацията за оттеглянето на Гриша Ганчев от ЦСКА или на стадион "Българска армия" наистина предстоят промени? Както е известно, в Борисовата градина се разрази буря, след като "червените" се разделиха с нападателя Али Соу, а от фракцията Offenders изразиха несъгласието си с клубната политика. Вечерта след като излезе фенската декларация, се появи изказване на Гриша Ганчев, че той и Юлиян Инджов спират своята дейност в ЦСКА.

Съществува голяма вероятност това да се окаже спекулация, твърди Sportal.bg. До момента единственият, който застана пред журналистите и говори за евентуално оттегляне на бизнесмена от "Армията" е Пламен Марков – нито Гриша Ганчев, нито Инджов, нито Христо Стоичков, нито Данаил Ганчев, нито Стойчо Стоилов, нито Трифон Попов се наемат с изявление по темата.

"Мълчи" и официалният сайт на "червените". Доста от футболните хора в България пък споделиха, че им изглежда несериозно Гриша Ганчев да се откаже от "червените", и дори от футбола, заради една фенска декларация във "Фейсбук". До момента единственият реален резултат от случващото се е разпускането на Offenders, които обявиха, че прекратяват своята дейност – 48 часа, след като декларираха несъгласието си с продажбата на Соу.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини