Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 15:16 4 251 16

Блъф ли е информацията за оттеглянето на Гриша Ганчев от ЦСКА?

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • футбол

Съществува голяма вероятност това да се окаже спекулация

Блъф ли е информацията за оттеглянето на Гриша Ганчев от ЦСКА или на стадион "Българска армия" наистина предстоят промени? Както е известно, в Борисовата градина се разрази буря, след като "червените" се разделиха с нападателя Али Соу, а от фракцията Offenders изразиха несъгласието си с клубната политика. Вечерта след като излезе фенската декларация, се появи изказване на Гриша Ганчев, че той и Юлиян Инджов спират своята дейност в ЦСКА.

Съществува голяма вероятност това да се окаже спекулация, твърди Sportal.bg. До момента единственият, който застана пред журналистите и говори за евентуално оттегляне на бизнесмена от "Армията" е Пламен Марков – нито Гриша Ганчев, нито Инджов, нито Христо Стоичков, нито Данаил Ганчев, нито Стойчо Стоилов, нито Трифон Попов се наемат с изявление по темата.

"Мълчи" и официалният сайт на "червените". Доста от футболните хора в България пък споделиха, че им изглежда несериозно Гриша Ганчев да се откаже от "червените", и дори от футбола, заради една фенска декларация във "Фейсбук". До момента единственият реален резултат от случващото се е разпускането на Offenders, които обявиха, че прекратяват своята дейност – 48 часа, след като декларираха несъгласието си с продажбата на Соу.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гриша Ганчев

    8 9 Отговор
    Заминавам при Черепа в Дубай

    Коментиран от #13

  • 2 БАЙ Х@Й ‼

    6 4 Отговор
    Абе на Вас не Ви ли дават поне да препечатате нещо , че пак останахте последни 🤔🤔🤔🤔🤔
  • 3 Чaмпион е

    2 2 Отговор
    Бате венци😇
  • 4 Жужи

    17 15 Отговор
    Микренски номера на жужак помак. По този начин остава без публика, кой ще отиде вече? Публиката плаща за представление, ковто си струва, не се купува или контролира, така е в нормалните държави и при нормалноте отбори. Същият господин рече преди година, че не платил дълговете на истинският ЦСКА, щото всеки президент вадел печата и сключвал договори със задна дата. Та кой ще му се вържи да купи ментето му дето е с булстата на Литекс още? Да ходи къдет ще, след 2015 ЦСКА няма

    Коментиран от #10

  • 5 шопен

    2 2 Отговор
    Тези джендер грапа каква дейност имат освен последната си декларация. На такива трябва да им се забрани да влизат на стадиона, ако някога са ходили
  • 6 ГЕРЕН

    6 3 Отговор
    ЩО БЛЪВ БЯЯЯ?!!!!? ТОЙ ГО КАЗАЛ
    В ЕФИР НА ТОП СПОРТ, ПОСЛЕ
    ПОДТВЪРДИЛ В 24 ЧАСА. ПОСЛЕ
    ФЕНОВЕТЕ РЕВЯХА ДВА ДНИ. И
    СЕГА БЛЪФ?!? АКО Е БЛЪФ КОЙТО
    И ДА Е ТОЙ ТРЯБВА ДА СИ ПОЕМИ
    ОТГОВОРНОСТ... ОСТАНАХА ЛИ МЪЖЕ ВЪВ ТАЗИ БЪЛГАРИЯ??!!?
    ВСИЧКО Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ.
    ОТВРАТЕН СЪМ.

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРЕН":

    Може Бокича да се е обадил на Ганчев да не се отказва и сега да ни баламосват че е блъф. Идват избори.
  • 8 FrogNEWS

    2 6 Отговор
    ДПС спира финансовата и организационна подкрепа за всичко, което може да се използва от ГЕРБ и Бойко Борисов. Инджов няма да си получи парите от обществените поръчки през 2020 г. За настоящата година да не говорим - идва нов ред в държавата и Бойко е аут! Гриша Ганчев няма бизнес. Къде сте тръгнали срещу Ахмед Доган, бе!? Къде?
  • 9 big

    3 1 Отговор
    Не знам дали е блъф, но знам, че имаше няколко такива момента в Литекс, включително преименуването му в Ловеч, ако не греша. В този смисъл е трудно да се каже какво му е в главата или какво са му казали.
  • 10 Публиката плащала !

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Жужи":

    Що се не скриеш ? С мизерните 3€ кого подкрепяте ,бе чорбари !?
  • 11 ФАКТ

    2 1 Отговор
    ЧЕРВЕНИЯ ОЛИГАРХ ГО Е СТРАХ ДА НЕ ПОСЛЕДВА ЧЕРЕПА В ДУБАЙ.
  • 12 Фенове ли

    5 0 Отговор
    Има едни фенове , но те не са онези гащници от Сектор Г. Другите фенове са фенове за придобиване на печеливши бизнеси чрез държавен рекет и прокурорски "убеждения". Наричат се Дилян Пеевски и Бойко Борисов, които очевидно използват скандала с Олаф за да рекетират Гриша Ганчев. Затова е мълчанието в ефира - просто преговорите продължават
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "ВЕЛИКО ТЪРНОВО":

    Добър коментар. Заслужава да се помисли върху тези въпроси.
  • 15 григор

    0 1 Отговор
    айде дайте му стадиона да миряса
  • 16 фен

    0 0 Отговор
    Ми трябват му пари на човека! Идат избори, а за да влезнат Мая и Дончева, ще трябват мнооого кинти!