Отидете към основна версия

3 707 24

От ЦСКА 1948: Лъжат армейците, че Литекс не е Литекс, а е ЦСКА! Не, пичове, не става с преобличане и прекръстване!

  • цска 1948-
  • никола газдов-
  • цска-
  • футбол

ЦСКА никога не си поставя за цел второто място

Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов излезе с публикация след изказването на Бруно Акрапович, дошло след уволнението на босненския специалист от ЦСКА.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Поставената пред мен цел бе да спечелим второто място и Купата на България." (Бруно Акрапович) От лятото на 2016 г. лъжат армейците, че Литекс не е Литекс, а е ЦСКА. Защото играе с червено и е служебно настанен в центъра на София. Не, пичове. Не става само с преобличане и прекръстване! Става с печелене на титли. Бяхте сила в Ловеч, защото си тежахте на мястото.

В София, обаче, същите постижения се приемат за провал. Особено на Армията. ЦСКА никога не си поставя за цел второто място. Тирета, числа и други препинателни знаци нямат никакво значение. Ако искаш да си ЦСКА, трябва (1) да искаш и (2) да можеш да печелиш титли и купи.

П.П. За своите пет години история, ЦСКА 1948 спечели Четвърта, Трета и Втора Лига. Вярвам, че до няколко години ще спечелим и титлата в efbet Лига. С много работа и воля за победа, успехът е неизбежен! Само #ЦСКА!"

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.

Свързани новини