Last news in Fakti

30 Март, 2021 19:28 2 609 6

Акрапович за ЦСКА: От самото начало ми обясниха, че няма да участвам в селекцията

  • бруно акрапович-
  • селекция-
  • футбол-
  • цска

Вече дълго време футболът не е това, което трябва да е

Акрапович за ЦСКА: От самото начало ми обясниха, че няма да участвам в селекцията - 1

Бившият старши треньор на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю за „Дарик радио“, в което разкри, че още в самото начало на работата си при „червените“ е бил предупреден, че няма да има дума за селекцията. 53-годишният босненец обяви, че много неща в клуба са се променили, след като Гриша Ганчев е съобщил за оттеглянето си.

„Беше изненадващо. Не го очаквах. Малко съм объркан, но гледам позитивно на нещата и гледам в бъдеще. Книгата вече е затворена. Стойчо Стоилов ми се обади в неделя и за 10 секунди ми съобщи. Това беше всичко. За мен е много важно да мога да ръководя големи отбори, където напрежението е много повече и хората гледат по-внимателно. Аз бях успешен, направихме много победи, включително и в Европа. Това за мен е положителното. Негативните неща ги оставям на заден план“, заяви Акрапович.

„Треньорът трябва повече да участва в селекцията, за да изпълни това, което иска и да е успешен. Не бях деен участник в селекцията на ЦСКА през зимата. Те ми го казаха в началото и аз се съгласих така да бъде. Вярвам в себе си и че мога всеки играч да го направя добър. Така и тук познавах много от футболистите, но не съм очаквал толкова много от тях да напуснат отбора. Става малко по-трудно да оправиш нещата, въпреки че безспорно привлечените играчи имат качества", допълни босненският специалист.

„Поставиха ми цел към мен – второ място и Купа. За Купата няма кой да ме бие, това го знаят всички в България. За първенството бяхме четвърти, когато дойдох, сега делим второто място. Реалната цел щях да я изпълня", смята двукратният носител на Купата на България с Локомотив (Пловдив).

„Няма за какво да съм сърдит. Вече дълго време футболът не е това, което трябва да е. Сега е бизнес, много повече парите играят и няма простор, за съжаление. Емоциите оставям на друга страна. Аз се раздавам на 100% за клуба, за който работя. Исках да покажа на фантастичните фенове, че отборът върви напред“, обяви бившият вече наставник на ЦСКА.

„Стойчо Стоилов само ми каза, че съм уволнен, не вярвам да е негово решение. Нещата в ЦСКА се промениха, след като Гриша Ганчев обяви, че се оттегля. Всеки футболист и служител на клуба си задаваше въпроси какво ще става, какво ще се случи в бъдеще. Това притеснение не е нужно и не е в правилния момент. Малко след победата срещу Славия продадохме Али Соу и Вальо Антов. Много неща се случиха, откакто станах треньор на отбора. Болни от коронавирус играчи, контузени, успех в Европа, продадени основни футболисти…“, завърши Бруно Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    19 5 Отговор
    Като си знаел,защо отиде бе предател...
  • 2 Левски 1914

    9 5 Отговор
    Борисофф ТИРЕТО Борисооф ТИРЕТО нали си честен и справедлив?
  • 3 Луди за вързване

    17 0 Отговор
    Ненормалник!!! Какво можеш да промениш в отбора, като са те елиминирали от селекцията! Ясно е съзнавал че е бушон! Трябва да си голям сребролюбец и тъпанар, за да приемеш! Така никога няма да поеме свястен отбор!
  • 4 Asdfg

    11 5 Отговор
    Стойка от Лойч ще ти каже разбира се! Нали сте Литекс-ТИРЕ-цецка-Лойч-Етрополе-ТИРЕ-Микре!
  • 5 Asdfg

    10 3 Отговор
    Ивайлооооооооо МАЛО У МНИКО,пиши правилно името на припоците! ТИРЕ,ТИРЕ,ТИРЕ Ивайлоооооооооооооо!
  • 6 Жорж

    9 1 Отговор
    Става нещо много тъпо във великото ЦСКА.
    Тея ще ни откажат като фенове с тяхната селска политика.