Last news in Fakti

30 Март, 2021 16:56 2 508 4

Шампион с ЦСКА: Акрапович е човек с характер и с топки и не се е съгласил с много неща, които се случват на "Армията"

  • филип филипов-
  • цска-
  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • гриша ганчев

Бруно се доказа в нашата действителност, с отбор без футболисти 2 години подред спечели купата на България и беше фактор в първенството

Шампион с ЦСКА: Акрапович е човек с характер и с топки и не се е съгласил с много неща, които се случват на "Армията" - 1

Бившият футболист на ЦСКА Филип Филипов обяви, че е разочарован от действията на Гриша Ганчев спрямо Бруно Акрапович.

"Досега винаги съм подкрепял ръководството на ЦСКА в лицето на Гриша Ганчев, защото той е човекът, който спаси ЦСКА и според мен се стараеше да гради в ЦСКА крачка по крачка, но с вчерашното си решение вече много се съмнявам, че това е така. Днес цял ден чета глупости от рода на " футболистите не искали Акрапович" или при Акрапович сме загубили в Разград и сме направили равен с Локомотив Пд и още много простотии.

Моето мнение е, че Акрапович е човек с характер и с топки и не се е съгласил с много неща, които се случват в ЦСКА! Не го познавам лично Бруно Акрапович, но му симпатизирам, като човек и треньор, защото се доказа в нашата действителност, с отбор без футболисти 2 години подред спечели купата на България и беше фактор в първенството. Пожелавам успех на Бруно Акрапович!", написа бившият треньор на Вихрен (Сандански) и Калиакра на страницата си във "Фейсбук".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    3 4 Отговор
    Те това е
  • 2 ТТР

    12 2 Отговор
    Бруно използва СИСТЕМА без крила, с 5 защитника и двама дефанзивни халфа. Игре за 0:0 и максимум за 1:0. Много НЕЛИЦЕПРИЯТНА за гледане СИСТЕМА на игра. Същото беше и при Нестор, Крушич и Любко. Явно югошколата залага на тази схема, но за ЦСКА и особенно за вътрешното първенство, не става. А И в Лудогорец как е!?! Дали не използват треньорите за изтривалка? Там текучеството е още по-голямо, въпреки че който и да е начело на зелените си имат съдийска подкрепа и могат да стават шампиони без треньор!?!
  • 3 Жорж

    4 1 Отговор
    Жалко за стойностни Акрапович. Скоро ще ме откажат от традицията и магията на ЦСКА с тези Селско - фирмени тъпотии на Ганчев и Син. А и те чакат удобен момент да напуснат ЦСКА. Усеща се отвсякъде.
  • 4 Нане

    0 1 Отговор
    ЦЦКА от Лойч там е така ко кажи боса