Отидете към основна версия

2 989 2

Треньорът на Локо Сф с революционно предложение

  • иван колев-
  • локомотив софия-
  • футбол-
  • бфс

Трябва да се помисли в бъдещите наредби, ако се случи такова нещо, да се пренаредят кръговете за да се изиграе последователен сезон

Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев даде революционно предложение след контролата на неговия тим с Монтана, която железничарите загубиха с 0:2. Треньорът на червено-черните посъветва БФС да преразгледа своите наредби и ако отново се стигне до отказ на отбори от първенството, програмата да се пренарежда в движение. А не както е сега - няколко тима не участват, което създава огромни главоболия на останалите. Част от отборите почиват с месец и не могат да се подготвят нормално.

“Трябва да се помисли в бъдещите наредби, ако се случи такова нещо, да се пренаредят кръговете за да се изиграе последователен сезон. Сега това положение доста пречи на подготовката”, аргументира се Колев, който коментира и днешната проверка.

“До около 60-ата минута отборът стоеше добре на терена. Имахме превъзходство на моменти и много повече положения. Не позволихме на противника да създаде положение пред нашата врата. Това беше много ценно и полезно. Смените нарушиха взаимодействието, но въпреки това мачът си вървеше към спокойно 0:0. Имахме две прекрасни положения за гол и след това станаха тези две грешки в края на мача. Играхме срещу добър отбор. Контролите винаги са много полезни. За нас това е шанс да премерим качества и възможности”, заяви Колев.

“Предстои ни сериозен, много тежък мач срещу Пирин. Демонстрират стабилна игра, имат добри футболисти. Това ще е тест за нас. Най-важно е да покажем нашата си игра - да разкрием индивидуалните си възможности и тези като отбор”, пожела си Иван Колев за предстоящото гостуване на Пирин в Благоевград, което се явява директен сблъсък за върха във Втора лига.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.

Свързани новини