3 Април, 2021 17:07 1 647 1

Монтана победи Локо Сф в контрола след сериозна градушка

  • монтана-
  • футбол-
  • контрола-
  • локомотив софия

Попаденията за отбора на Атанас Атанасов отбелязаха Йордан Йорданов и Димитър Законов в последните минути на мача

Монтана победи Локо Сф в контрола след сериозна градушка - 1
Снимка: sportal

Монтана спечели с 2:0 контролната среща с Локомотив (София), която се игра в столичния квартал "Надежда". Преди началото на проверката над стадиона се разрази буря, украсена от сериозна градушка. Попаденията за отбора на Атанас Атанасов отбелязаха Йордан Йорданов и Димитър Законов в последните минути на мача.

В 11-ата минута Благой Макенджиев спаси своята врата. Домакините направиха добра атака, която беше завършена с опасен изстрел на голмайстора Светослав Диков. Стражът на Монтана обаче беше на своето място и отби в корнер. Последва още едно интересно разбъркване в наказателното поле пред голлинията на "сините", но отново не се стигна до попадение.

В 39-ата минута Николай Цветков потърси мрежата с диагонален удар, но вратарят на Монтана отново внимаваше. Гостите отвърнаха с шут на Михаел Орачев, който обаче мина покрай рамката на "железничарите". Така двата отбора се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

Второто полувреме предложи още по-малко емоции в своето начало. В 65-ата минута резервният вратар на Локомотив Цветомир Витков трябваше да се намесва пред голлинията и това беше едно от много малкото положения през втората част.

В 81-ата минута друга резерва в тима на столичани - Григор Долапчиев се озова на стрелкова позиция, елиминира стража Марио Кирев, но бранителите на Монтана му попречиха да бие, а опитът за подаване на бившия нападател на ЦСКА не сполучи. В 86-ата минута Долапа пробва отново да намери мрежата, но изстрелът му излезе в аут.

В 87-ата минута Монтана нанесе своя удар. След грешка на вратаря Витков. Той подцени центрирана топка, която мина през ръцете му и падна на краката на Йордан Йорданов, който без проблеми намери мрежата - 1:0!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    0 0 Отговор
    Стадиона на локомотив софия е в кв.свобода не в надежда незнам кой те е излъгал йваило