Last news in Fakti

3 Април, 2021 18:32 2 930 2

Треньорът на Локо Сф с революционно предложение

  • иван колев-
  • локомотив софия-
  • футбол-
  • бфс

Трябва да се помисли в бъдещите наредби, ако се случи такова нещо, да се пренаредят кръговете за да се изиграе последователен сезон

Треньорът на Локо Сф с революционно предложение - 1

Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев даде революционно предложение след контролата на неговия тим с Монтана, която железничарите загубиха с 0:2. Треньорът на червено-черните посъветва БФС да преразгледа своите наредби и ако отново се стигне до отказ на отбори от първенството, програмата да се пренарежда в движение. А не както е сега - няколко тима не участват, което създава огромни главоболия на останалите. Част от отборите почиват с месец и не могат да се подготвят нормално.

“Трябва да се помисли в бъдещите наредби, ако се случи такова нещо, да се пренаредят кръговете за да се изиграе последователен сезон. Сега това положение доста пречи на подготовката”, аргументира се Колев, който коментира и днешната проверка.

“До около 60-ата минута отборът стоеше добре на терена. Имахме превъзходство на моменти и много повече положения. Не позволихме на противника да създаде положение пред нашата врата. Това беше много ценно и полезно. Смените нарушиха взаимодействието, но въпреки това мачът си вървеше към спокойно 0:0. Имахме две прекрасни положения за гол и след това станаха тези две грешки в края на мача. Играхме срещу добър отбор. Контролите винаги са много полезни. За нас това е шанс да премерим качества и възможности”, заяви Колев.

“Предстои ни сериозен, много тежък мач срещу Пирин. Демонстрират стабилна игра, имат добри футболисти. Това ще е тест за нас. Най-важно е да покажем нашата си игра - да разкрием индивидуалните си възможности и тези като отбор”, пожела си Иван Колев за предстоящото гостуване на Пирин в Благоевград, което се явява директен сблъсък за върха във Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 YUI

    4 1 Отговор
    С цялото ми уважение към Иван Колев, но ако това е революционно предложение, то БФС е за закриване като за да се сетиш да си промениш нормативите за такава "революция", то не трябва много акъл да се сетиш...