Отидете към основна версия

2 651 9

Въпреки финансовата инжекция: "Бракът" между ЦСКА и Гриша Ганчев все още виси

  • цска-
  • гриша ганчев-
  • пламен марков

Пламен Марков взе отношение по темата за бъдещето на Гриша Ганчев в ЦСКА, но отново не даде ясен отговор

Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков беше лаконичен относно това дали Гриша Ганчев ще се оттегли окончателно от клуба, предвид решението, което той оповести по рано през годината.

Ето какво каза Марков:

"Не мога да взема отношение относно това господин Ганчев дали ще се оттегли от клуба или не. Трябва с него да се говори. Силно се надяваме, господата Ганчев и Инджов да продължат издръжката на клуба. Вече 6 години те показват, че клубът се развива по един много добър начин - организационно, финансово и в спортно-технически план", каза Марков по отношение на това дали благодетелят на клуба Гриша Ганчев ще се оттегли от управлението.

Както вече стана ясно, днес ЦСКА оповести нов петгодишен договор с WINBET като компанията става генерален спонсор на "червените".

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Португалец става капитан на ЦСКА

    Португалецът Тиаго Родригеш ще бъде първи капитан на ЦСКА през новия сезон. Очакванията са той да остане в клуба поне за мачовете от евротурнирите и в ...
    24.06.2021
    1 324
    1
  • Финансовата инжекция за ЦСКА е факт

    Днес в Гранд хотел София ЦСКА и WINBET дадоха съвместна пресконференция, на която обявиха новото си партньорство. На събитието присъстваха изпълнит ...
    23.06.2021
    3 809
    6