Last news in Fakti

23 Юни, 2021 14:15 2 640 9

Въпреки финансовата инжекция: "Бракът" между ЦСКА и Гриша Ганчев все още виси

  • цска-
  • гриша ганчев-
  • пламен марков

Пламен Марков взе отношение по темата за бъдещето на Гриша Ганчев в ЦСКА, но отново не даде ясен отговор

Въпреки финансовата инжекция: "Бракът" между ЦСКА и Гриша Ганчев все още виси - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков беше лаконичен относно това дали Гриша Ганчев ще се оттегли окончателно от клуба, предвид решението, което той оповести по рано през годината.

Ето какво каза Марков:

"Не мога да взема отношение относно това господин Ганчев дали ще се оттегли от клуба или не. Трябва с него да се говори. Силно се надяваме, господата Ганчев и Инджов да продължат издръжката на клуба. Вече 6 години те показват, че клубът се развива по един много добър начин - организационно, финансово и в спортно-технически план", каза Марков по отношение на това дали благодетелят на клуба Гриша Ганчев ще се оттегли от управлението.

Както вече стана ясно, днес ЦСКА оповести нов петгодишен договор с WINBET като компанията става генерален спонсор на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 18 Отговор
    Вече 6 години викате на Литекс - Етрополе името на ФАЛИРАЛИЯ отбор.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 един там

    16 4 Отговор
    Когато хунтата ГРОБ, Шиши, Каскета и сие се мъчат да те занулят, последното нещо е да мислиш за футбола и отбора, който подкрепяш. Надявам се нещата да се оправят и Гришата да остане на Армията.
  • 3 Дааа, ама Не

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Ало сините венци, гледай си обора, па тогава коментирай ЦСКА. Въпреки грабежа на Боци от както е на влас, да вземи и последната фирма на Г.Ганчев, ЦСКА пак е горе. Въпреки окупирал бг първенството и тв правата, Киро Джапанката с 300 зора удържа ЦСКА

    Коментиран от #6

  • 4 Бонговец

    5 5 Отговор
    Марков на кое е директор и той самият не знае.Много се съмнявам и дали изобщо знае името на улицата на която живее.

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Левски 1914

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Дааа, ама Не":

    Бая си се умотал още на 09 09 2016г цска ФАЛИРА.
  • 7 Гмо продукт

    1 3 Отговор
    Изкуствените оранжеви клонинги винаги са подпирани от Власта. И преди и сега червено-оранжева мафия
  • 8 Гришку Микрев

    0 2 Отговор
    Голямата новина е, че А1 напуска Тирето, но комунистическите отрочета се радват на Валтер Папазки, който е скрита лимонка на Цеките, Домусчиеви и Пеевски. Откраднаха бизнеса на Божков, за да финансират Литекс в София. ДПС и ДС плащат сметките на оранжавите припs4eta…
  • 9 Червен

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бонговец":

    Бонговец ли си,манговец ли си със синивенци,погледни си потъващия кораб и не мисли за нас.Левски със лево движение на колите и накрая ще отидете всички у лево към Орландовци.