Last news in Fakti

24 Юни, 2021 12:37 1 320 1

Португалец става капитан на ЦСКА

  • цска-
  • тиаго родригес-
  • капитан

Тиаго бе капитан в някои двубои и през изминалата кампания

Португалец става капитан на ЦСКА - 1
Тиаго срещу Фелипе Нашименто от Левски, снимка: БГНЕС

Португалецът Тиаго Родригеш ще бъде първи капитан на ЦСКА през новия сезон. Очакванията са той да остане в клуба поне за мачовете от евротурнирите и в този период ще носи лентата. Негов заместник ще е халфът Амос Юга.

Иначе Тиаго бе капитан в някои двубои и през изминалата кампания. Сега, след напускането на Петър Занев, беше логично португалецът да остане в тази роля.

На пресконференцията вчера Тиаго бе един от играчите, които позираха с логото на новия генерален спонсор и той беше представен точно като "капитанът на отбора”, пише в-к "Тема спорт".

Ибериецът е на "Армията" от 2017 година, като в този период има 118 мача и 28 гола в елита.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    2 0 Отговор
    Браво на Тиаго
    Така, както е във всеки голям клуб:
    В Барселона, Ливърпул, ПСЖ, Манчестър, Реал Мадрид...
    Чужденци са капитани.
    И то тези с най-много мачове за клуба. Във Флоренция Фиорентина издигна паметник на капитана си - арженнтинец! Батистута!