Отидете към основна версия

2 036 8

Шефът на Асоциацията на футболистите: Срамно е да говорим да оцеляването на клуб като Левски

  • левски-
  • дончо донев-
  • асоциация на футболистите

Наско Сираков е собственик на клуба, няма как феновете да го сменят

Снимка: БГНЕС

Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше гост в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT. Той засегна актуалните теми в българския футбол, представянето на Лудогорец, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда в Европа. Той засегна и темата с предстоящия конгрес на БФС.

"Срамно е да говорим да оцеляването на клуб като Левски. Един от двата гранда, там има напрежение, Наско Сираков е собственик на клуба, няма как феновете да го сменят. Разсъждавам логично, клубът се намира в това състояние от доста време, трудно ще е спасението на Левски", коментира Донев темата около Левски.

"Левски играе футбол, за да побеждава, винаги е било така, феновете искат от Левски успехи, като няма успехи трябва да има промяна под една или друга форма. Младите футболисти не са готови, те стават футболисти ако играят в добър отбор. Иначе няма как да се получи. На този отбор, който и да стане треньор качеството на играта няма да се промени много. Според мен Миланов трябваше да остане помощник-треньор, той е млад треньор. Да си мислим, че Станимир Стоилов или Емил Велев ще се върнат и ще подобрят играта на отбора, няма как да се получи. Левски като отбор не е на ниво, Стоилов не би се върнал в тази ситуация. Наско Сираков се ангажира с Левски в много труден момент, той направи това, което можа. Ситуацията е трудна. Дори невъзможна. Винаги съм оптимист", добави той.

"Копенхаген е по-класният тим, дано продължи Локомотив, но датският тим е доминиращ в собственото си първенство. Локомотив направи боеспособен отбор".

"Дали ще бъде септември или февруари конгрес ще има. Бербатов като име е един сериозен кандидат, дали ще успее ще се види", каза той и по темата предстоящ конгрес на БФС.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.

Свързани новини