Last news in Fakti

11 Август, 2021 21:42 3 142 4

Дончо Донев: Това, което се случва в ЦСКА, е жалко

  • дончо донев-
  • цска-
  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • лига на конференциите

Не е редно да тръгваш по този начин да водиш диалог чрез медиите

Дончо Донев: Това, което се случва в ЦСКА, е жалко - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше гост в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT. Той засегна актуалните теми в българския футбол, представянето на Лудогорец, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда в Европа.

"Загряхме с Олимпиадата, стигнахме и до футбола, нямаше какво по-хубаво да се случи от представянето на спортистите на Олимпиадата, както и представянето на отборите ни в Европа. На Арда се падна малко по-неудобен съперник", коментира Донев.

"Казах, че Лудогорец трябва да се стяга за плейофа на Шампионска лига, и в двата мача българският шампион надигра Олимпиакос, смятам, че Малмьо ще е по-костелив орех спрямо гръцкия гранд. В момента съперникът в лицето на Малмьо е преодолим. Лудогорец е 10 пъти шампион само в две години нещата не бяха в техните ръце, но и тази година няма да имат конкурент за титлата", добави той.

"Бях приятно изненадан, че отборът на Осиек игра толкова слабо, ЦСКА направи един добър мач, не смятам, че българският футбол е по-слаб от хърватския, мисля си, че ЦСКА ще продължи. Искам да изкажа съжаление за това, което се случва в ЦСКА, жалко е. Когато тръгваш по този начин да водиш диалог чрез медиите, не е добре така, не е редно", каза Донев по темата ЦСКА и медийният диалог между Любо Пенев и Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бруно Ухапуич

    10 1 Отговор
    Ти пък кът безизвестен бездарник ли се изхожда по темата или се правиш на медийна звезда за 5 мин.
  • 2 Йорго

    7 3 Отговор
    Абе дончо какво те грее кочината,коментираи твоя клуб левски бре дончо.
  • 3 Дупка

    0 4 Отговор
    Дончо , едно време беше бърз , скоростен нападател , да виждаш сега някой като теб български футболист да надбягва защитата?
  • 4 Някой

    0 0 Отговор
    Същия, като Недялков и Десподов