11 Август, 2021 21:57 1 953 8

Шефът на Асоциацията на футболистите: Срамно е да говорим да оцеляването на клуб като Левски

  • левски-
  • дончо донев-
  • асоциация на футболистите

Наско Сираков е собственик на клуба, няма как феновете да го сменят

Шефът на Асоциацията на футболистите: Срамно е да говорим да оцеляването на клуб като Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше гост в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT. Той засегна актуалните теми в българския футбол, представянето на Лудогорец, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда в Европа. Той засегна и темата с предстоящия конгрес на БФС.

"Срамно е да говорим да оцеляването на клуб като Левски. Един от двата гранда, там има напрежение, Наско Сираков е собственик на клуба, няма как феновете да го сменят. Разсъждавам логично, клубът се намира в това състояние от доста време, трудно ще е спасението на Левски", коментира Донев темата около Левски.

"Левски играе футбол, за да побеждава, винаги е било така, феновете искат от Левски успехи, като няма успехи трябва да има промяна под една или друга форма. Младите футболисти не са готови, те стават футболисти ако играят в добър отбор. Иначе няма как да се получи. На този отбор, който и да стане треньор качеството на играта няма да се промени много. Според мен Миланов трябваше да остане помощник-треньор, той е млад треньор. Да си мислим, че Станимир Стоилов или Емил Велев ще се върнат и ще подобрят играта на отбора, няма как да се получи. Левски като отбор не е на ниво, Стоилов не би се върнал в тази ситуация. Наско Сираков се ангажира с Левски в много труден момент, той направи това, което можа. Ситуацията е трудна. Дори невъзможна. Винаги съм оптимист", добави той.

"Копенхаген е по-класният тим, дано продължи Локомотив, но датският тим е доминиращ в собственото си първенство. Локомотив направи боеспособен отбор".

"Дали ще бъде септември или февруари конгрес ще има. Бербатов като име е един сериозен кандидат, дали ще успее ще се види", каза той и по темата предстоящ конгрес на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    15 2 Отговор
    Така ли? Че с какво Левски е по-специален от другите отбори?
  • 2 Активист на БКП

    9 0 Отговор
    А ЦСКА ги издухахте от раз
  • 3 Тото котуньо

    6 0 Отговор
    , Ювентус,, бе изваден в ,,Б,, дивизия !Тоя ми говори за смотаняцте от ,, Герена,, 😍
  • 4 Стига!

    6 0 Отговор
    Какви клубове бе!? В България отдавна няма футбол! Превзет е от некадърници и далавераджии! Като всичко в държавата!
  • 5 Срамно

    3 0 Отговор
    Колко да е срамно? Една шепа люде заработват на гърба на вманиячили се човекаподобни фанатици...Видимо харчат повече отколкото заработват. Фалират,започват отначало, животът продължава 😀
  • 6 3737

    1 0 Отговор
    Кое му е срамното на това ? Има си закони и трябва да се спазват . Хиляди фирми и много футболни клубове фалират и никой не го приема като голяма трагедия . С това говорене не помагате на отбора а само влошавате положението .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 алоо

    1 0 Отговор
    Танев-Донев ?!Трибуната ....