Отидете към основна версия

11 934 35

Обличат в злато сребърния медал на Дина Аверина

  • художествена гимнастика-
  • токио 2020-
  • медали

В Токио Дина Аверина зае второ място и прие тежко загубата от Линой Ашрам, като това накара Ирина Винер да обвини съдиите и да намеси името и на България

На 13 август сестрите Дина и Арина Аверини отпразнуваха своя 23-ти рожден ден. По този повод Ирина Винер-Усманова им написа трогателно послание, в което ги поздравява за празника.

„Моите любими, изключително красиви, невероятно умни, безкрайно добри Диночка и Ариша! Поздравявам ви за рождения ви ден, който сега е празник не само за вас, вашето семейство и вашите приятели, но и за цяла Русия! Наистина много искам да сте здрави, щастливи, обичани и успешни! Така че животът ви никога да не се помрачава от несправедливостта и гнева на кариеристите и завистливите хора!

А изпитанията, през които преминавате, имат за цел да ви закалят, да ви направят силни и да ви насърчат никога да не се отчайвате и винаги да вървите напред! Сега Божието провидение е разбираемо, защо се случи всичко това! Патриотичният порив на нашия народ беше просто необходим! И това е супер важно! Затова висшите сили са избрали вас! Честито на мама и татко! Пожелайте им здраве, мир и да танцуват на вашите сватби и на сватбите на вашите деца. P. S. След завръщането ви ще дам олимпийските ви медали на бижутер, за да ги облече със злато! Целувка! Прегръщам ви! Ваша Ирина Александровна”.

Предполага се, че Винер планира да даде за позлатяване и сребърните медали на момичетата от ансамбъла на Русия.

Припомняме ви, че на Олимпийските игри в Токио Дина Аверина зае второ място и прие тежко загубата от Линой Ашрам, като това накара Ирина Винер да обвини съдиите и да намеси името и на България, като заподозря, че нашият отбор ще бъде „побутнат”, за да детронира рускините. Ден след тези изявления нашите момичета спечелиха да пръв път злато в художествената гимнастика на Олимпиада за страната ни, изигравайки без грешка съчетанията си и доказвайки, че в момента са най-добрият ансамбъл в света.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 23 гласа.

Свързани новини