Last news in Fakti

15 Август, 2021 12:24 21 444 19

Немска овчарка нападна и ухапа олимпийска шампионка

  • немска овчарка-
  • ухапан-
  • нападение-
  • симон байлс-
  • олимпийска шампионка-
  • токио 2020

24-годишната американка се отказа от няколко финала на Олимпиадата в Токио заради ментални проблеми, но след това се завърна и взе бронз на греда и сребро в многобоя

Немска овчарка нападна и ухапа олимпийска шампионка - 1
Снимка: БГНЕС

Четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика Симон Байлс се оплака, че е станала жертва на нападение на куче.

Байлс показа пръста на дясната си ръка и допълни, че е ходила при лекар, за да ѝ поставят ваксина срещу тетанус.

Немска овчарка нападна и ухапа олимпийска шампионка

"Израснала съм с немски овчарки и никога не са ме хапали. Това куче днес във фермата обаче си каза - "Не днес" и го направи", коментира Байлс.

Припомняме, че 24-годишната американка се отказа от няколко финала на Олимпиадата в Токио заради ментални проблеми, но след това се завърна и взе бронз на греда и сребро в многобоя.

Немска овчарка нападна и ухапа олимпийска шампионка
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    45 12 Отговор
    Едно време хранили кучетата с африканци! Сигурно пра пра пра... дядото на кучето е яло някой!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кучкар

    36 17 Отговор
    Проблемите и май са по-скоро ментални . Ухапването е леко и минава безпроблемно. Никое куче не хапе случайно . Винаги има причина, предизвикана от ухапания.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Кучков

    28 2 Отговор
    Кучето е надушило менталния проблем и за това я захапало по пръстчето.
  • 5 заеничарите

    42 3 Отговор
    Материал за оневиняване на мургавелката!Истината е,че международната антидопингова комисия години я прикрива и и разрешава вразрез с всички правила да взема медикамент за въздействие и подобряване фунциониране на вестибуларният апарат!Понеже скандала е нечуван измислиха ментални проблеми и даже и дадоха да вземе едно медалче!Порнографията е пълна!
  • 6 Порно

    15 15 Отговор

    До коментар #3 от "кучкар":

    Това е теорията на кучкарската гнус. Което е израз на антихуманност. Когато куче ухапе човек , виновен е наглия кучкар, който не се е грижил за песа.

    Коментиран от #14

  • 7 БАЙ Х@Й ‼️

    25 2 Отговор

    До коментар #3 от "кучкар":

    ".... допинг пробата на четирикратната олимпийска шампионка Симон Байлс през 2016 г. е била положителна заради психостимуланта метилфенидат, но американската гимнастичка не е дисквалифицирана. През 2012, 2013 и 2014 г. й е разрешено да използва и амфетамин/декстроамфетамин. Байлс от своя страна обясни пред медиите, че от дете взима тези лекарства поради липса на концентрация...."

    Коментиран от #15

  • 8 БАЙ Х@Й ‼️

    16 1 Отговор
    Бях писал за ЧЕСТНИЯ СПОРТ и ЧИСТИТЕ СПОРТИСТИ , и за "БОЛНИТЕ" им колеги 🇧🇬
  • 9 В е л и к и я

    18 4 Отговор
    За да има такава рана зъбите на кучето трябва да са като бръсначи а те не са , раните от ухапване на куча са по тъпи и дълбоки а това е повърхностно вземане на слоя ...!

    Коментиран от #10

  • 10 Фен

    15 2 Отговор

    До коментар #9 от "В е л и к и я":

    Така е , това не прилича на рана от куче , прилича на зачекнато с картофобелачката.
  • 11 Дедо

    16 1 Отговор
    Я помислих ,че и е отхапало половината гъзер,а то ко- леко и хапнало пръста!
  • 12 Тра ла ла

    15 2 Отговор
    И кучетата са расисти. Моите са така с хъхрещите орки.
  • 13 УЖАС УЖАС

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Констатация":

    ДОБРЕ ЧЕ НЕ ОСЕТИЛО ОСТАТЪЧНИТЕ АРОМАТИ ПО РЪЦЕТЕ НА БУЛОНКАТА👌
  • 14 Типично

    18 8 Отговор

    До коментар #6 от "Порно":

    изказване на помак - провициалист. Щом не снася яйца, не дава мляко и вълна, трябва да седи вързано и да яде бой. Това е манталитета на питеците.

    Коментиран от #18

  • 15 Вече има нов

    13 3 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    тип поддръжка на "най-великата нация - не само чрез затваряне на очите за "законния "допинг, а и чрез купуване на съдиите, особено в спортове, където съдии решават... Най-яркият пример е художествената гимнастика, но си спомнете как един "съдия" показа предупреждение на китайска боксьорка, защото евентуален златен медал щеше да застраши "хегемонията" на американците... И това не е от вчера - по-възрастните помним Йорданка Благоева и Диана Йоргова през 1972, очевидно ощетени "принципните" германци, помним и непочиващото на никакви основания дискредитиране на Иван Славков... Нищо ново - тогава "лошите" бяха от соц.лагера, а днес - от Русия...
  • 16 Ноколай

    4 1 Отговор
    Тая стана като Овчев, на всяка манджа меродия.
  • 17 плевен

    3 1 Отговор
    Преди два месеца ни пробутваха американска продукция, в която сравняваха Бейлс с Надя Команечи. Естествено Симон излезе по- велика от великата Команечи.
    Колкото до ухапването, то е напълно нормално. В гените на вълка е заложено да се нахвърля върху най- уязвимата жертва.
  • 18 Съдията Дред

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Типично":

    Според член 50 от Закона за задълженията и договорите, за вреди, причинени от животно, отговаря собственикът. Дори и в случаите, когато животното е избягало , или се е изгубило. Съобразно член 325 В от Наказателният кодекс, който не положи нужните грижи за гръбначно животно, и то причини средна или тежка телесна повреда на човек, се наказва с лишаване от свобода до 3 години, а ако е последвала смърт - с лишаване от свобода до 5 години. Да, знам че за някои хора кучето им е по-важно от останалите хора, но има правила, които трябва да се спазват.
  • 19 Дрън дрън

    0 0 Отговор
    При ухапване от куче се бие инжекция против. Бяс , а. не тетанус!!