Last news in Fakti

16 Август, 2021 08:41 11 897 35

Обличат в злато сребърния медал на Дина Аверина

  • художествена гимнастика-
  • токио 2020-
  • медали

В Токио Дина Аверина зае второ място и прие тежко загубата от Линой Ашрам, като това накара Ирина Винер да обвини съдиите и да намеси името и на България

Обличат в злато сребърния медал на Дина Аверина - 1

На 13 август сестрите Дина и Арина Аверини отпразнуваха своя 23-ти рожден ден. По този повод Ирина Винер-Усманова им написа трогателно послание, в което ги поздравява за празника.

„Моите любими, изключително красиви, невероятно умни, безкрайно добри Диночка и Ариша! Поздравявам ви за рождения ви ден, който сега е празник не само за вас, вашето семейство и вашите приятели, но и за цяла Русия! Наистина много искам да сте здрави, щастливи, обичани и успешни! Така че животът ви никога да не се помрачава от несправедливостта и гнева на кариеристите и завистливите хора!

Обличат в злато сребърния медал на Дина Аверина

А изпитанията, през които преминавате, имат за цел да ви закалят, да ви направят силни и да ви насърчат никога да не се отчайвате и винаги да вървите напред! Сега Божието провидение е разбираемо, защо се случи всичко това! Патриотичният порив на нашия народ беше просто необходим! И това е супер важно! Затова висшите сили са избрали вас! Честито на мама и татко! Пожелайте им здраве, мир и да танцуват на вашите сватби и на сватбите на вашите деца. P. S. След завръщането ви ще дам олимпийските ви медали на бижутер, за да ги облече със злато! Целувка! Прегръщам ви! Ваша Ирина Александровна”.

Обличат в злато сребърния медал на Дина Аверина

Предполага се, че Винер планира да даде за позлатяване и сребърните медали на момичетата от ансамбъла на Русия.

Припомняме ви, че на Олимпийските игри в Токио Дина Аверина зае второ място и прие тежко загубата от Линой Ашрам, като това накара Ирина Винер да обвини съдиите и да намеси името и на България, като заподозря, че нашият отбор ще бъде „побутнат”, за да детронира рускините. Ден след тези изявления нашите момичета спечелиха да пръв път злато в художествената гимнастика на Олимпиада за страната ни, изигравайки без грешка съчетанията си и доказвайки, че в момента са най-добрият ансамбъл в света.

Обличат в злато сребърния медал на Дина Аверина


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мушмороци

    72 8 Отговор
    Ментърджийски работи В каквото и да ги облечете медалите ви те са за второто място
  • 2 Анонимен

    67 9 Отговор
    Тия са маниаци! Определено им хлопа дъската.

    Коментиран от #13

  • 3 Рус

    40 20 Отговор
    Руснаците винаги са били ментета
  • 4 човек от народа

    45 4 Отговор
    и да ги поплатинят, пак среброто ще прозира отдолу !
  • 5 Някой

    37 4 Отговор
    То големи драми правят тия!

    Коментиран от #7

  • 6 мдааа

    35 48 Отговор
    Спрете се бе, с тия безсмислени статии и преиначени за руснаците ! Взели сме си златото и край...те ще вземат пак злато следващата олимпиада АМИ НИЕ булгар простаците КОЛКО ще чакаме за 2ри ,А? Колкото чакаме на плуването след тоя на Таня Богомилова ли на някой друг,я минат 30г да дойде в България??? Спрете се да лаете вече с/у руснаците,те бяха прави да оспорват златото на еврейката....
  • 7 оооооооо

    21 5 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Те драмите ги правят медиите,ако не ни занимават с такива безсмислени теми и ти няма да пишеш и да се занимаваш....
  • 8 Куку

    24 6 Отговор
    Абе ако ще и с диаманти да ги посипе, олимпийски шампионки няма да станат! Да почакат до следващата Олимпиада...
  • 9 Петров

    28 10 Отговор
    Нашите са най-добрите какво и да говори тази жена. Ние също трябва да ги позлатим и да ги използваме като добър пример за всички млади хора. България имаше нужда от такава голямо победа в тези трудни време, които настанаха!

    Коментиран от #17

  • 10 Абе умен съм ве

    26 14 Отговор
    Ми тя еврейката си игра много по-добре от всички състезателки тогава и заслужено взе златото

    Коментиран от #23, #35

  • 11 big

    25 16 Отговор
    Съдиите се издъниха ужасно, нищо не може да скрие изпусната лента от израелката! Нищо не може да скрие самите правила за наказание на такива грешки - всяка грешка си има строго определено наказание! Не може всички съдии да са слепи или след жалбата да не коригират оценката, явно тук има нещо друго и то няма нищо общо със спорта! В МОК и други спортни организации специално срещу Русия спорта стана политика. Формалния повод е допинг, но във всяка страна той се употребява, а в някои това е много сериозен бизнес, т.е. спорта е много пари. Спортистите използват наркотици, болни от астма и т.н., но понеже не са руснаци е позволено.

    Коментиран от #15, #33

  • 12 Тая бабичка

    19 3 Отговор
    Е съвсем изкукала.
    Накрая ще и отнемат и тоя медал.
  • 13 big

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Ти някога занимавал ли си се със спорт? Знаеш ли колко труд и усилия се полагат там, дори в аматьорския? Имаш ли и най-малка идея колко пари има в професионалния и колко са загубили всички по веригата? Мрази Русия, Путин и руснаците колкото искаш, но бъди справедлив към спорта, не към политиката!
  • 14 БАЙ Х@Й ‼️

    6 2 Отговор
    😃😃😃😃😃 ами те златните медали всъщност са .... СРЕБЪРНИ 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 15 ЕДна

    31 2 Отговор

    До коментар #11 от "big":

    Израелката изпусна лентата, но направи нови и по-сложни елементи от предишния ден, които ѝ вдигнаха оценката.
    На световното през 2018г. Дина Аверина също печели златото с изпусната лента. На олимпиадата в Рио, 2016г., ансамбълът на Русия взима злато с изпусната лента! Това не е някакъв прецедент!

    Коментиран от #19

  • 16 Госあ

    14 8 Отговор
    Ад се чудя как изобщо ги допуснаха тея измамници -руснаците до олимпиадата, те скимтят за злато
  • 17 Грознички са нашите

    10 31 Отговор

    До коментар #9 от "Петров":

    Подариха ни златото за да прекарат рускините. Нашите вместо да се радват се пъчат с простотията да обиждат по-добрите. Рускините бяха като роботчета и са много красиви. И на последно място да са пак ще са красиви, близначките са супер.

    Коментиран от #18, #28

  • 18 Госあ

    21 4 Отговор

    До коментар #17 от "Грознички са нашите":

    Гле'й са, олимпиадата е спортен форум, а не порно канал. Знаем, че рускините ще се класират много по добре в порно индустрията и проституцията. Там са много известни и държат ниво !

    Коментиран от #24, #26

  • 19 big

    9 6 Отговор

    До коментар #15 от "ЕДна":

    А това нормално ли е? Нови елементи - да, сложно изпълнение - да, но изпусната лента се наказва и то доста! Описаните случаи показват, че в спорта играят други правила и него го няма! Няма значение от коя страна е състезателя, грешките трябва да се наказват!
  • 20 big

    9 4 Отговор
    А нормално ли е заради руснака да отрежат нашия щангист Христов? Мислите ли, че ако не беше той, нашия нямаше да вземе бронза? Просто така се случи, че "трепването" на ръката беше същото като на руснака. Истината е, че на тези игри, тях ги "рязаха" навсякъде и за всичко, където можеха съдиите да го направят! През цялото време на игрите против тях се водиха най-различни провокации, въпреки тяхната допинг чистота. Проста спорта отстъпи на политиката.

    Коментиран от #22

  • 21 Госあ

    17 7 Отговор
    За всички русофили, които изгарят от яд за Олимпийската титла на България, тези които твърдят че кирилицата е руска: България спечели титлата в многобоя при ансамблите на Световната купа по художествена гимнастика в София. 2021". Отново съдиите са прецакали матушка , А ?

    Коментиран от #30

  • 22 Госあ

    14 5 Отговор

    До коментар #20 от "big":

    Трябваше да пуснат и дадат злато на всички назобани руснаци, за да бъде истински спорт. Нали ве ? Хахахаха

    Коментиран от #29

  • 23 Да, да ама да

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Абе умен съм ве":

    Винер-Османова има еврейски паспорт и от 10 години е спонсор на националния отбор на Израел, чрез парите на г-н Османов.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 БАЙ Х@Й ‼️

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "Госあ":

    Олимпиадата БЕШЕ спортен форум !!! Сега е ПОЛИГИКА и БИЗНЕС !!!Ако не вярваш -замисли се колко "спорт" има в това 80-те години САЩ да спре половината Свят от Олимпиадата в СССР , а СССР да спре целия соц. лагер от Олимпиадата в САЩ! Нормално ли приемаш болни от астма да бият всички здрави спортисти?
  • 27 Петров

    13 3 Отговор
    Що за индивит трябва да си, за да защитаваш Русия в случая? Ами ние сме били рязани стотици пъти заради тея същите братушки! Ай, вземете се в ръце...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 big

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    Ако не знаеш, на всички призьори се правят допинг тестове, а на останалите в началото на избирателен принцип. Определено на руснаците са им направили на 100% тестове, такава е политиката на МОК и ВАДА сега. Има хванати, но болшинството не са руснаци! Така, че назобения с простотия си ти!
  • 30 big

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Госあ":

    В спорта по принцип няма "фили"" и фоби", има само СПОРТ! Колкото по-чист е спорта, толкова е по-приятно да го гледаш и наслаждаваш!

    Коментиран от #32

  • 31 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    Да си купят от Джъмбо направо златни...
  • 32 Госあ

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "big":

    Не ве кажи и на световното ли ви прецакаха ве ? Хахахаха боядисвайте си медалите ако искате и с титан хахахаха хахахаха
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Колю

    0 0 Отговор
    Рускините наистина бяха много добри и напълно заслужено са на второ място
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.