Отидете към основна версия

3 480 10

Танц в скута на старши-треньор по американски футбол предизвика сериозен скандал отвъд Океана (ВИДЕО)

  • джаксънвил джагуарс-
  • ърбан майър

Наставникът на Джаксънвил Джагуарс има три деца и две внучета

Снимка: Shutterstock

Старши-треньорът на Джаксънвил Джагуарс - Ърбан Майър, бе спипан в неприлична поза с млада почитателка по време на нощно парти в Синсинати след загубата на тима му от местния тим по американски футбол. Видеото е напът да събере 1 млн. гледания в Twitter и така бързо предизвика сериозен скандал отвъд Океана.

57-годишният Майър е женен и има три деца и две внучета, но това не му пречи да се наслаждава на танц в скута от разгорещена своя почитателка.

Извиних се на отбора и екипа си за отзвука от ситуацията. Беше глупаво от моя страна. Обясних им, какво се случи и поемам отговорност. Беше тъпо... не би трябвало да попадам в подобни ситуации“, каза треньорът, цитиран от Reuters.

Той също така обясни, че не е пътувал с отбора към Джаксънвил, за да прекара известно време с внуците си и да излезе на вечеря същата нощ. Според Ърбан Майър, в съседство е имало група от шестима души в ресторанта, които са го разпознали и са искали да се снимат с него. После са го дръпнали на дансинга и именно там ситуацията е ескалирала до видяното от клипа.

В краткото видео се вижда, че треньорът далеч не се противи на танца, а дори е пуснал ръка върху задните части на момичето.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини