Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 23:30 3 457 10

Танц в скута на старши-треньор по американски футбол предизвика сериозен скандал отвъд Океана (ВИДЕО)

  • джаксънвил джагуарс-
  • ърбан майър

Наставникът на Джаксънвил Джагуарс има три деца и две внучета

Танц в скута на старши-треньор по американски футбол предизвика сериозен скандал отвъд Океана (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Старши-треньорът на Джаксънвил Джагуарс - Ърбан Майър, бе спипан в неприлична поза с млада почитателка по време на нощно парти в Синсинати след загубата на тима му от местния тим по американски футбол. Видеото е напът да събере 1 млн. гледания в Twitter и така бързо предизвика сериозен скандал отвъд Океана.

57-годишният Майър е женен и има три деца и две внучета, но това не му пречи да се наслаждава на танц в скута от разгорещена своя почитателка.

Извиних се на отбора и екипа си за отзвука от ситуацията. Беше глупаво от моя страна. Обясних им, какво се случи и поемам отговорност. Беше тъпо... не би трябвало да попадам в подобни ситуации“, каза треньорът, цитиран от Reuters.

Той също така обясни, че не е пътувал с отбора към Джаксънвил, за да прекара известно време с внуците си и да излезе на вечеря същата нощ. Според Ърбан Майър, в съседство е имало група от шестима души в ресторанта, които са го разпознали и са искали да се снимат с него. После са го дръпнали на дансинга и именно там ситуацията е ескалирала до видяното от клипа.

В краткото видео се вижда, че треньорът далеч не се противи на танца, а дори е пуснал ръка върху задните части на момичето.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    37 3 Отговор
    Сериозно? Танца е предизвикал скандал? Краварите, които имат 32 пола, аа може би са се възмутили, че този хетеросексуален мъж не е пожелал някой транс или гей? Я вярно много е скандално, какъв пример е дал на децата си и трите внучета.
  • 2 И това е нещо лошо?!!!?

    32 2 Отговор
    Че се и извинявал!!! За какво, бе - че си мъж, че все още те бива, че и младите мацки, даже, те харесват??? А що не го накарате направо да се извини, че въобще е жив!!!
  • 3 хпф

    22 0 Отговор
    Имал бил внучета - че кат има внучета да не е обратен или монах бе.
  • 4 яяяя

    21 0 Отговор
    Всякакви прояви на хетеросексуалност са строго осъдителни!
  • 5 velko

    3 0 Отговор
    искам да оближа едни такива високи токчета като тези от снимката
  • 6 fdgfg

    4 0 Отговор
    Краварите тотално изкукуригаха !
  • 7 плевен

    2 0 Отговор
    Когато четете подобни новини, винаги поглеждайте дали Демократите не управляват дадения щат.
    Колкото до Синсинати, това дори не е нужно. Там местните власти подпомагаха половин година, вандалите които разрушаваха града.
  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Тези мисирки що нарушават личното пространство на човека? Да го съди - ще прави каквото си иска в нощен бар с пълнолетни жени! Или "проблема" в случая е, че не е бил в гей бар.... Тогава щяха да го похвалят!
  • 9 хаберих

    3 0 Отговор
    Няма за какво да се извинява,че жените го харесват. Да ги гушка и да им се наслаждава. Жените са за любов.
  • 10 мамун

    2 0 Отговор
    Дигнал платната нещо