Отидете към основна версия

4 656 8

Еди Хърн: Антъни Джошуа е бесен и това е перфектно (ВИДЕО)

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • еди хърн

Мениджърът му смята, че е време да спре да мисли толкова за имиджа и да се фокусира върху бокса

Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа стана обект на опустошителна критика след загубата си от Олександър Усик, а това очевидно го е накарало да загърби част от харизмата си, за да възвърне фокуса си към бокса. Мениджърът му Еди Хърн дори твърди, че британецът е „бесен“ след поражението си и именно това ще е причината, за да видим отново най-доброто от него.

Позицията му в британския бокс е съпътствана с много напрежение. Той е посланик и модел за подражание, който трябва да се държи по определен начин - не бива да псува прекалено много, защото гледат и деца. Сега мисля, че това бе изхвърлено през прозореца, след като каза, че е време да отиде на война с Олександър Усик и иска да му откъсне главата. Имахме нужда от тази нагласа. Той не се опитва да върне нещо в себе си, защото то си е там, но имахме нужда да възстанови огъня в себе си. Той е бесен и това е перфектно, защото това е горивото за огъня в стомаха му. Сега той иска да спечели повече от всичко друго и това е най-доброто, което виждам в него в момента“, каза Хърн пред DAZN.

Все още екипите на Джошуа и Усик работят по въпроса с реванша, като за сега единственото известно е, че ще има втори мач за шампионските пояси.

Прогнозите са, че битката ще се състои в началото на 2022 г., а от Саудитска Арабия вече предложиха да домакинстват, както стана през 2019 г., когато „Ей Джей“ си върна поясите от Анди Руиз в Дирия.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини