2 Ноември, 2021 20:00 4 655 8

Еди Хърн: Антъни Джошуа е бесен и това е перфектно (ВИДЕО)

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • еди хърн

Мениджърът му смята, че е време да спре да мисли толкова за имиджа и да се фокусира върху бокса

Еди Хърн: Антъни Джошуа е бесен и това е перфектно (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа стана обект на опустошителна критика след загубата си от Олександър Усик, а това очевидно го е накарало да загърби част от харизмата си, за да възвърне фокуса си към бокса. Мениджърът му Еди Хърн дори твърди, че британецът е „бесен“ след поражението си и именно това ще е причината, за да видим отново най-доброто от него.

Позицията му в британския бокс е съпътствана с много напрежение. Той е посланик и модел за подражание, който трябва да се държи по определен начин - не бива да псува прекалено много, защото гледат и деца. Сега мисля, че това бе изхвърлено през прозореца, след като каза, че е време да отиде на война с Олександър Усик и иска да му откъсне главата. Имахме нужда от тази нагласа. Той не се опитва да върне нещо в себе си, защото то си е там, но имахме нужда да възстанови огъня в себе си. Той е бесен и това е перфектно, защото това е горивото за огъня в стомаха му. Сега той иска да спечели повече от всичко друго и това е най-доброто, което виждам в него в момента“, каза Хърн пред DAZN.

Все още екипите на Джошуа и Усик работят по въпроса с реванша, като за сега единственото известно е, че ще има втори мач за шампионските пояси.

Прогнозите са, че битката ще се състои в началото на 2022 г., а от Саудитска Арабия вече предложиха да домакинстват, както стана през 2019 г., когато „Ей Джей“ си върна поясите от Анди Руиз в Дирия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    15 2 Отговор
    Добре ,че не беше бесен срещу нашия смотаняк , иначе сега щеше да го копаме
  • 2 Лост

    6 2 Отговор
    Ами като е бесен да отиде да се ваксинира. И дано не получи някоя язва на стомаха.
  • 3 Demonaz

    5 2 Отговор
    Пуснете го тоя клоун олд джи нига срещу вандерлей силва с голи ръце.
  • 4 ФАКТ

    9 7 Отговор
    ..МИСЛя ЧЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО ЧЕ УСИК ВТОРИЯ МАЧ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС..АЗ ПОНЕ СЪМ ОБЕДЕН ЧЕ ЩЕ БЪДЕ НОКАУТИРАН НАЙ МНОГО ДО 6-ТИЯ РУНД...В ПЪРВИЯ МАЧ ВСИЧКО БЕШЕ НАГЛАСЕНО..ДЖОШУА БУКВАЛНО НЕ СМЕЕШЕ ДА УДАРИ УСИК..ИМАХ ЧУВСТВОТО ЧЕ СА МУ ЗАБРАНИЛИ ДА УДРЯ...БОКСИРАШЕ БУКВАЛНО КАТО НАШИЯ КУБРАТ..ПРОТЯГАЙКИ СИ РЪКАТА НАПРЕД ЕЙ ТАКА ЗА ДА ОТЧИТА ДВИЖЕНИЕ НА РЪЦЕТЕ....А ТОЙ НЕ СЕ БОКСИРА ТАКА..НИКОГА НЕ СЕ Е БОКСИРАЛ ТАКА..ТОВА ПРОСТО НЕ БЕШЕ ДЖОШУА...ТОВА БЕШЕ НЯКАКЪВ ДРУГ БОКСЬОР ...РАЗБИРА СЕ ВСИЧКО Е БИЛО НАГЛАСЕНО..ТОВА НОСИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ КИНТИ....ТАКА ЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО ..ИЗЦЕНИРАХА ЕДНА ЗАГУБА..СПЕЧЕЛИХА НЯКОЙ МИЛИОН..СЕГА ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ НЯКОЙ...И ВСИЧКО Е ТОЧНО..:)..РАЗБИРА СЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЕТО КРИТИКУВАХА ДЖОШУА И ТЕЗИ ДЕТО ХВАЛЕХА УСИК..СИ НЯМАТ НА ПРЕДСТАВА ЧЕ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ С МЕКСИКАНЕЦА...КОЙТО ПОМЕЖДУ ДРУГОТО Е ПОНЕ 3 ПЪТИ ПО ДОБЪР ОТ УСИК..А БЕ ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЦИРК.... И ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ..

    Коментиран от #5, #6, #7, #8

  • 5 Бозо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ФАКТ":

    Баце, научи се да пишеш....
  • 6 Стан

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "ФАКТ":

    Няма ли да кажеш нещо и за корона вируса? Всичко е конспирация а?
  • 7 Story

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "ФАКТ":

    Ясно, че си много далеч от бокса.
  • 8 Ahha

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ФАКТ":

    Спри да коментираш Бокс ,господин неандерталец , ако смяташ, че свинята е по -добър то това означава, че пямаш и бегла представа от този спорт а по отношение на черния той просто не беше срещал противник ,който има такова движение и техника така че тихо ти там.