Отидете към основна версия

7 707 9

Бомба: Антов е собственост на Монца при сключен договор за 3,5 милиона евро!

  • валентин антов-
  • цска-
  • монца-
  • силвио берлускони

Първият транш от сделката вече е преведен

Българският футболен национал Валентин Антов официално се води преотстъпен от ЦСКА на италианския Монца, чийто собственик е Берлускони. Където и да отвориш, тази информация ще откриеш – играчът е под наем до края на сезона с опция да бъдат откупени правата му от втородивизионния клуб.

Оказа се обаче, че истината е съвсем друга. 21-годишният Антов е собственост на Монца при сключен договор за 3,5 милиона евро с продължителност 4 години, твърди БЛИЦ. Първият транш от сделката вече е преведен. Вторият ще влезе в касата на ЦСКА малко след Нова година. Третият и четвъртият - по-късно.

„Напоследък се спекулира, че Антов ще се завърне в Борисовата градина по подобие на случая, когато беше преотстъпен на Болоня. Няма как да се случи, защото той е собственост на Монца. Не знам защо официално момчето се води преотстъпено, но не е така. Има сключен договор за продажбата му, който не знайно защо е таен. Под него стоят подписите на Берлускони и Галиани, както и на българска страна. Това, че Вальо напоследък не играе в Италия, не означава, че ще облече отново екипа на ЦСКА“, категоричен е достоверен източник пред колегите от БЛИЦ.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.

Свързани новини